Mitsubishi HC3000: rövidesen kapható

1. Oldal

Az európai piacon novembertől már kapható a Mitsubishi új prémium házi-mozi vetítője a HC3000 méghozzá egy igen vonzó speciális ajánlat kíséretében.
A német piacon 2.999 EUR (kb. 750.000 Ft) javasolt kiskereskedelmi áron kínált HC3000 műszaki adatai alapján valóban olyan kiváló vetített képminőséget ígér, mely eddig csak a nálánál jóval drágább vetítőkről volt elmondható. Ráadásul az első vásárlók, akik ez év végéig megveszik a HC3000-et kapnak hozzá egy cserelámpát is, ami további 3000 órányi működést tesznek lehetővé (Arról, hogy a hazai forgalmazó is fenntartja-e ezt az ajánlatot, nincs információnk!)

Mitsubishi_HC3000.jpg
Az új Dark Chip 2 technológiájú .65WXGA DMD képmodulátorra épülő, és DDP3020 jelfeldolgozó processzort alkalmazó vetítő valóban magas képminőséget ígér. Ezeket a Texas Instruments a 2005-ös INFOCOM-on mutatta be. Ugyancsak itt került bevezetésre a HC3000-ben is működő BrilliantColor technológia is, mely fokozza a komplementer színek (sárga, bíbor és cián) fénysűrűségét, és növeli a teljes spektrum színintenzitását, a fekete-, közép- és fehérszintű képek kontrasztaránya pedig, együtt és külön-külön is állítható. Ami ebből látható, az a gyártó ígérete szerint a homogén, élénk színek, és a motor írisszel is segített 4000:1 kontrasztarány. A maximális fényerő 1000 ANSI lumen, melyet egy 200W-os lámpa állít elő.

Az 1280×768 pixel sajátfelbontás és a HDCP kompatibilis HDMI bemenet okán HD-ready minősítésű HC3000-nek van kompozit, komponens (YCbCr) és S-Video bemenete is, és akad egy PC (analóg RGB) csatlakozó, mely az SXGA megjelenítését is lehetővé teszi.

A hazai forgalmazás kapcsán is igyekszünk rövidesen konkrétumokkal szolgálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .