NAD T 778: egy új „referencia” AV vevőerősítő

A NAD T 778 nem hétköznapi AV vevőerősítője 9 digitális végerősítővel, érintőképernyős kezelőfelülettel és későbbi bővítés lehetőségét nyújtó moduláris felépítéssel.


A „New Acoustic Dimension” vagy közismertebben NAD Electronics a CEDIA Expo kiállításon mutatta be új T 778 „referencia” AV vevőerősítőjét, mely a márka korábbi nagy értékű és nagy teljesítményű modelljeinek örökségére épül nem szokványosan értelmezett valós teljesítménnyel, a működés egyszerűségével és a jövőbeli bővítés lehetőségével kiegészülve.

A T 778 a NAD Hybrid Digital technológiájának legújabb fejlesztéseivel 9 nagy áramú és nagy teljesítményű erősítőcsatornát kínál javított hatásfokkal. A NAD új AV vevőerősítője a szokványos FTC előírás szerint 9x 100W, a márka „Full Disclosure Power (FDP)” azaz teljes teljesítmény-besorolási megközelítésével 9x 80W teljesítményt biztosít az összes csatornát egyidejűleg meghajtva, teljes sávszélességen a névleges <0,08% THD torzítás mellett mérve. A rugalmasság érdekében az erősítőcsatornák konfigurálhatók térhangzás vagy második zóna hangjának előállításához.

A csak 3U magasságú ház, az élőlapjába épített érintőképernyő és az összes jelentős vezérlőrendszer minősített támogatása teszi a T 778-at a tökéletes választássá a korszerű egyedi építésű házimozikhoz. A T 778 felülmúlhatatlan a rugalmasság és a digitális technológiák korszerűsége tekintetében.

Csak a NAD kínál moduláris kialakítású felépítést (MDC), ami a cég bevált megoldása az idő előtti elavulás megelőzésére. A 7.1.4-es Dolby Atmos, a DTS Master Audio és a Dirac Live szobakorrekció kombinációja biztosít valósághű, akár háromdimenziós térhangzást. Ehhez járul a teljes minőségű 4K UHD videojel továbbítás, amivel a T 778 a legpontosabb hang- és képélményt nyújtja. A zenei teljesítmény is kiemelkedő köszönhetően a márka BluOS operációs rendszerének és zenekezelő szoftverének, mellyel nagy felbontású tömörítetlen, akár 24-bit/192kHz-es zeneelérés és többszobás streaming lehetséges az otthoni hálózatot használva.

A NAD komponensek „az egyszerűbb a jobb” tervezési filozófiája hozzájárul a könnyű használathoz és ahhoz, hogy azok ott teljesítenek maximálisan, ahol az számít. Ezt igazolja az új AV vevőerősítő érintőképernyője valamint a működést egyszerűsítő az elérést megkönnyítő ergonómiai finomítások. A T 778 a NAD legendás hangminőségével valamint a legújabb funkciókkal és formátumokkal való teljes kompatibilitással biztosítja az élethű zene és film élvezetét.

A NAD ígérete szerint a T 778 kielégíti a legigényesebb audiofilek és videofilek igényeit is.

A NAD T 778 novembertől kapható az USA-ban 2.999 $ (kb. 920.000 Ft), Nagy-Britanniában 2.499 font (kb. 940.000 Ft) áron.

A NAD T 778 főbb jellemzői:
 • 9 csatorna a NAD legújabb hibrid digitális erősítő technológiájából
 • Új érintőképernyő és továbbfejlesztett ergonómia a felhasználóbarát működéshez
 • 4K UHD videó továbbítás
 • Nagy-felbontású BluOS kompatibilis hálózati streaming
 • Kétirányú Bluetooth aptX HD
 • Dirac Live szobaakusztikai korrekció
 • DirectDigital DAC-ESS Sabre D/A konverter MQA dekódolással az összes digitális bemeneten
 • A moduláris kialakítású felépítés (Modular Design Construction – MDC) kínál lehetőséget a jövőbeli digitális formátumokra való bővítésre, amint azok elérhetővé válnak. Két MDC bővítőhely biztosított.
 • Rendszer-integrációhoz: RS232 soros vezérlő port, indítójel be- és kimenet.
 • IR bemenet tanulás funkcióval

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

2 hozzászólás “NAD T 778: egy új „referencia” AV vevőerősítő” bejegyzéshez

 1. Végre! Érintőképernyő. 3 éve írtam az ONKYOnak, de nem biztattak érintőképernyővel.
  Hybrid Digital technológiájáról bővebben?

  1. Minden bizonnyal egyfajta D osztályú végerősítő, de a részletek nem ismertek, így nem tudni mitől hibrid.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .