Őszi DENON újdonságok

1. Oldal

A rajongók már tudják, a gyártó új alapmodelljei rendszerint az ősz elején tűnnek fel az üzletek polcain. Így lesz ez most is. Az új belépő vevőerősítő és DVD lejátszó modellek az AVR-1404 és a DVD-700.
Az új, ezüstös AVR-1404 tudásában szinte teljesen megegyezik az AVR-1603823-mal, de ára annál jóval kedvezőbb lesz. A készülék 5x110W (6 Ohm, DIN) kimenő teljesítménnyel rendelkezik és megbirkózik az összes 5.1-es surround szabvánnyal (Dolby Pro Logic II, Dolby Digital és DTS). D/A konverterei 24-bit/96 kHz-esek.

avr1404sgross_480.jpg

A 6 analóg sztereóbemenet – ebből egyet az előlapon – és a sokcsatornás (5.1) a DVD-Audio ill. SACD átvitele érdekében szélessávú bemenet mellet találunk optikai és koaxiális digitális bemeneteket, komponens és S-Video csatlakozókat és front B hangsugárzó kimenetet is. A tartozék távvezérlő az előre beprogramozott funkcióknak köszönhetően számos Denon és más gyártmányú készüléket is vezérel. Az RDS radioTEXT-es tuner 40 AM/FM memóriahellyel rendelkezik.

avr1404backgross_480.jpg
Az új DVD-700 lesz bizonnyal a DENON legolcsóbb lejátszója. Ezüst, arany és fekete színben lesz kapható, így problémamentesen párosítható bármely más készülékkel. Az elegáns alumínium előlap kísértetiesen hasonlít az előd DVD-900872-ra de a készülék számos plusz funkcióval is rendelkezik.

dvd700silbergross_480.jpg
A képminőséget az 54 MHz-es video D/A átalakító garantálja. A DENON AV készülékei mindig is híresek voltak kiemelkedő zeneiségükről. A kitűnő sztereó hangról a 24 Bit/192 kHz-es D/A konverterek gondoskodnak. Lejátszhatóak CD-R/RW, DVD-R/RW lemezek és az MP3, WMA (Windows Media Audio), JPEG és Kodak Picture CD formátumok. A rétegváltásnál fellépő rövid szünetet a 2 MB-os puffer memória hidalja át. A hátlapon fellelhető szinte az összes kívánt csatlakozó; az RGB-t tartalmazó SCART és S-Video kimenet mellet megtaláljuk a komponens (nem progresszív képfrissítésű) video kimenetet is. A digitális kimenetből koaxiálist és optikait is találunk.

dvd700backgross_480.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .