Panasonic SC-HTB490: az új kompakt hangprojektor

A Panasonic LED LCD TV-khez tervezett SC-HTB490 vezeték-nélküli mélynyomót, Bluetooth streaming lehetőséget, HDMI ARC és USB csatlakozást kínál.


Az új Panasonic SC-HTB490 (és SC-HTB496) hangprojektor elég karcsú, hogy elférjen a márka idei LED LCD TV-k képernyőjének alsó kerete alatt.

Panasonic SC-HTB490

Kompakt mérete ellenére erőteljes hangzást ígér a 160W-os soundbar, amibe két szélessávú előre sugárzó hangszóró (4,5 x 12 cm) építenek. Ezt további 160W-al 320W összteljesítményre egészíti ki a vezeték-nélküli mélynyomó. A két egység közötti Bluetooth kapcsolat révén a mélynyomó szabadon elhelyezhető, és az utóbbi új csökkentett méretű áramköri kártyája révén több belső tér marad a kompakt házban a mélyebb basszus hangok előállítására. A mélyhangok előállításához a soundbar teljes sávű hangszórói melletti két bassz-reflex nyílás is hozzájárul.

Panasonic SC-HTB490

Az SC-HTB490 beépített Bluetooth kapcsolata révén zenei bitfolyamot fogadhat kompatibilis forrásokból, míg az USB portján át pedig a zenefájlok játszhatók l. A HDMI (ARC) port egyszerű csatlakozást biztosít a kompatibilis bemenettel rendelkező TV-hez, az optikai bemenet pedig az ilyennel nem rendelkező régebbi TV-k csatlakoztatását is lehetővé teszi.

Azok, akik a hangprojektort a TV alá a falra szerelnék, ezt mellékelt csavarokkal megtehetik, amikre az SC-HTB490 felakasztható.

Az még nem ismert, hogy a Panasonic SC-HTB490 (és SC-HTB496) hangprojektor mikor és mennyiért kerül forgalomba.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .