Samsung: új házi-mozi rendszer a CeBIT-en

1. Oldal

Az idei CES után a CeBIT-en is bemutatkozott a Samsung új házi-mozi rendszerrel, a HT-XQ100. A mutatós külső különböző technológiákat egyesít.
A Samsung legújabb házi-mozi rendszere a HT-XQ100 DVD felvevőt tartalmaz, támogatja a DivX, MP3, WMA, JPEG médiafájlokat, és az USB Plug & Play támogatásnak köszönhetően mindezeket nemcsak lemezről képes megjeleníteni illetve megszólaltalni. A készülék lejátssza a DVD-Audio lemezformátumot, és a CD-R/RW, DVD-R/RW írt lemezeket is, az 5.1 csatornás hangot pedig Dolby Digital, Dolby Pro Logic és DTS dekódolással állítja elő.

ht_xq100.jpg
A HT-XQ100 vezeték nélküli hátsó hangsugárzóinak és a TX kártyának köszönhetően (amelyeket külön lehet megvásárolni), nincs szükség a központi egység és a surround sugárzók között kábelekre. A rendszer rendelkezik HDMI kimenettel és Farudja DCDi progresszív képfrissítésre alakítója és videó skálázója, lehetővé teszik a DVD lemezek nagyfelbontású (720p/1080i) videoformátumra konvertálását.

Szintén újdonság a HT-Q100, melynek 2.1-es hangsugárzó-rendszere, a kevesebb hellyel rendelkezőknek, kínálnak megoldást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .