Stílus és élenjáró technológia a Samsung új házi-mozi rendszerében

1. Oldal

A CeBIT-en mutatkozik be a Samsung Electronics új házi-mozi rendszere a HT-DS1000.
A digitális szórakoztatóelektronika területén mind jelentősebb piaci pozíciót elfoglaló Samsung Electronics a Hanoverben mutatta be új HT-DS1000 típusjelzésű házi-mozi rendszerét, mely a stílusos eleganciát igyekszik a legkorszerűbb digitális technológiával ötvözni. A padlón álló oszlopszerű DVD lejátszó (a kép közepén) tökéletesen illeszkedik a hangsugárzó tornyokhoz, és szépformájú a dobozszerűséget ívelt nagy oldalfelületekkel elkerülő aktív mélysugárzó is.

Samsung HT-DS1000
A HT-DS1000-et felvértezték HDMI technológiával, mely egy vezetéken keresztül továbbítja – méghozzá digitálisan – napjaink szabványos és a jövő nagyfelbontású videojeleit (DVI kompatíbilis), valamint a sokcsatornás digitális audiojeleket is. A kis helyigényű HDMI csatlakoztatás mellett kifinomult progresszív képfrissítés gondoskodik a az élesebb képelőállításról, és 650 Watt (5x100W+150W) hangteljesítményen szólal meg a Dolby Digital, DTS, Dolby Pro Logic II térhatású surround hang.

A minél tökéletesebb hangminőségről a Samsung saját sDSM (Super Digital Sound Master) jelfeldolgozó processzortechnológiája gondoskodik, melynek része az automatikus hangbeállítás (ASC- Auto Sound Calibration), az élő térhang üzemmód (LSM – Live Surround Mode) és a fejhallgatón keresztül élvezhető virtuális surround hang. Az ASC az auto setup gomb megnyomásra beállítja a hat hangsugárzóból megszólaló jelet, a hallgató pozíciójától függetlenül, automatikusan létrehozva a lehető legmegfelelőbb hangteret. A Super 5.1 channel funkció bármely kétcsatornás sztereó hangból 5.1 csatornás térhangot produkál.

A HT-DS1000 piaci megjelenése ez év nyarára várható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .