Thomson LCD TV-k és DLP projektoros TV

1. Oldal

A közeljövőben idehaza már a Thomson is gazdagítja LCD TV-k kínálatát.
Három beépített vevővel és hangsugárzókkal rendelkező LCD TV modell lesz kapható, kezdve a 38 centis 4:3-as képarányú hordozhatótól, a 67 centis képátlójú 16:9-es készülékig. Mindegyiken van SCART, S-Video, kompozit videó valamint sztereó audió bemenet (ez utóbbiból kimenet is van) és van PC-s VGA bemenet is a multimédiás számítógép felhasználók legnagyobb örömére.

A kisebb képátlójú 15LCDM03B és 20LCDB03B 4:3-as képarányúak, a sztereó hang 2×3 ill. 2×6 Watt RMS teljesítménnyel szólal meg ráadásul az utóbbiban virtuális Dolby Surround térhangzással.

THOMSON 27LCDB03B
A már nagy képátlónak számító 67 centis 27LCDB03B képaránya 16:9, felbontása WXGA (1280×720 pixel), és a 170 fokos látószögből is jól látható kép 500 Cd/m2 fényességgel és 500:1 kontrasztaránnyal büszkélkedhet. A hangról 2×10 Watt RMS teljesítmény gondoskodik szintén virtuális Dolby Surround térhangzással. További összekötési lehetőségként a digitális RGB-t fogadó DVI csatlakozóval is rendelkezik a készülék.

Igazi újdonságnak számít az első olyan Thomson hátulról vetítős (projektoros) TV, melyben nem CRT csövek, hanem egy DPL projektor állítja elő a képet.

THOMSON 44DLP540
A 44DLP540 112 centis 16:9 arányú képének további adatairól (felbontás, fényesség, kontraszt) sokkal többet nem tudunk, de beszámolók szerint képminősége vetekszik a plazmákéval. A készüléken van kép a képben funkció (kéttős kép, kép és szöveg is működik), a hátlapján 3 SCART, komponens, S-Video és kompozit videobemeneti, valamint sztereó audió be/kimeneti, az előlapon AV és S-Video bemeneti továbbá fejhallgató csatlakozók. 2x10W RMS teljesítmény szólaltatható meg a két-utas hangsugárzókból és itt is működik a virtuális Dolby térhang-processzor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .