Új Sony DVP-NS355 és DVP-NS585P DVD lejátszók

1. Oldal

A két új modell lesznek a Sony belépő modelljei, melyek közül a DVP-NS585P PAL progresszív képfrissítésű videó kimenettel is rendelkezik.
Már áprilisban kaphatóak lesznek az új Sony DVD lejátszók, melyek magassága csupán 4,3 cm. A DVP-NS355 ezüst és fekete, a DVP-NS585P csak ezüstszínben kerül a polcokra, előbbi 32.000 Ft, utóbbi 36.000 Ft körüli fogyasztói áron. Mindkét modellbe új „Precision Drive 3” lemezmeghajtót és ugyancsak új 12-bit/54kHz-es videó D/A konvertert építenek. A lejátszási kompatibilitás tekintetében is azonos tudásúak az új lejátszók, a DVD-Video mellett DVD rekorderrel rögzített DVD-R, DVD+R, DVD-RW (Video- és Video Recording módban készült felvételt egyaránt) valamint DVD+RW lemezekkel is elboldogulnak, és kezelik az SVCD, VCD, CD, CD-R/RW lemezeket is és az utóbbi kettőn lévő MP3 fájlokat is. Újdonság, hogy ezek a Sony DVD lejátszók már felismerik és képesek megjeleníteni a JPEG és KODAK Picture CD fájl formátumokat is, méghozzá 6 megapixel felbontástól, zenével kísért diavetítés funkcióval.


DVP-NS355

DVP-NS355 lejátszónak egy SCART (RGB, kompozit), egy RCA kompozit videó kimenete és egy sztereó analóg valamint egy koaxiális digitális audio kimenete van. A DVP-NS585P a fentiek mellett rendelkezik egy optikai digitális hangkimenttel, valamint komponens PAL progresszív képfrissítésű kimenettel és S-Video csatlakozóval is. A lejátszók képesek megjegyezni, hogy hol állítottuk meg az utolsó hat lemez bármelyikét és onnan folytatják a lejátszást.

DVP-NS585P

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .