A Sony bemutatja új integrált WEGA Engine™ plazmatelevízióit

1. Oldal

Bemutatkozik az új, egyedülálló formatervezésű, Memory Stick kompatibilis XS sorozat.
A csúcsminőségű plazmatelevíziók iránti növekvő igény kielégítésére a Sony a ™„>WEGA Engine technológiával felvértezett új XS sorozatot kínálja. A síkképernyős TV-k képminőségének javítására kidolgozott Sony technológia fejlett digitális jelfeldolgozó eljárások alkalmazásával eddig soha nem tapasztalt természetességű, tisztaságú és élességű képeket állít elő.

A 107 cm és 94 cm képátlóval kapható XS sorozat a ™„>WEGA Engine rendszer kivételes képminőségének megjelenítése érdekében új, csúcsminőségű 1024 x 1024 pixel felbontású, 16:9 képarányú plazma panelekkel és 3D digitális fésűsszűrővel rendelkezik. A javított képtisztasággal, a természetesebb színekkel és kontraszttal valamint az élesebb képekkel a Sony új készülékei jelentős áttörést kívánnak elérni a plazma TV-k képminősége terén. Mindkét modell formaterve a legújabb, szuper-vékony légies trendet követi és ezt egészíti ki a lenyűgöző megjelenéshez és a „levegőben lebegő kép” egyedülálló látványához illő állvány. Az XS sorozat készülékeibe helytakarékos módon teljes egészében beépül a TV vevőegység.

A 3 darab SCART csatlakozó, a komponens bemenet és az előlapi AV és S-Video bemenetek mellett az XS sorozat készülékei Memory Stick kártyanyílással is rendelkeznek, ami egyszerű és gyors lehetőséget biztosít az ilyen médián tárolt videók és digitális fényképek lejátszására megjelenítésére.

Az XS sorozat stílusos vonalvezetésű készülékei májustól lesznek kaphatóak, várhatóan a KE-P37XS11885-et 1.599.990 Ft, a KE-P42XS11886-et pedig 1.899.990 Ft körüli áron kínálják majd .
Sony KE-P37XS1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .