A JVC új D.I.S.T. televíziói

1. Oldal

Az új modellek: a cég első 91 centis képcsöves készüléke a HV-36P38 valamint a HV-32P37 és HV-28P37 már a D.I.S.T. legújabb generációját képviselik.
A JVC tavaly EISA díjra érdemesített D.I.S.T. (Digital Image Scaling Technology) képfelbontás növelő és képjavító technológiája még mindig újnak számít, de a fejlesztők máris megújították, és így csakúgy „röpködnek” az új technológia bűvszavai: 1250 soros felbontás, 75 Hz, Widevision Plus, Natural Scan, Super DigiPure, Colour DigiPure, Motion Compensation, digitális fésűszűrő, Auto VNR, és HD 1125i kompatibilitás, melyek mind-mind a remegésmentes, tiszta színvisszaadású nagyfelbontású kép előállítását szolgálják.

A JVC Progressive World stratégiájának megfelelően, mely a progresszív képfrissítés iránti jövőbeli elkötelezettségüket hivatott termékeikben megvalósítani, mint a három típus rendelkezik ilyen komponens bemenettel. Ezen keresztül összekötve a JVC XV-NA77245-es DVD lejátszójával vagy a DR-M11281 DVD felvevőjével, valóban rendkívüli képet kaphatunk.

A készülékek hangja is meggyőző. A 91 centis modell teljesítményben nem elhanyagolható hangszóróit (ebből négy van, plusz két magas-sugárzó és egy külső mélysugárzó) 38W RMS teljesítmény hajtja, míg a két kisebb típus 20W összteljesítménnyel dicsekedhet. Ezen felül a NICAM sztereó rendszer és a 3D Cinema Sound még külső hangsugárzók nélkül is élvezetes moziszerű hangot ígér.

HV-36P38 kepalairas=HV-36P38
A szolgáltatások között megtalálhatóak MEGA TEXT , az 1 tuneres két kép, kép a képen (12 kép ), a T-V link funkció és még sok egyéb.

A HV-32P37 és HV-28P37 típusok már kaphatóak és remélhetőleg még karácsony előtt üzletekben lesz a HV-36P38 is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .