Acer H9500: új igényes teljes HD felbontású házi-mozi vetítő

1. Oldal

Az Acer házi-mozi vetítők jelenlegi csúcsmodellje az új teljes HD felbontású, DLP technikájú H9500, amely magas kontrasztaránnyal, nagyobb fényerővel és számos további technológiával szolgálja a kiválónak ígért képminőséget.
A házi-mozi képminőségének kulcsa is a lehetőleg mély feketeszint és az Acer H9500 vetítő ennek elérése érdekében be is veti a DLP vetítőkhöz kidolgozott „DynamicBlack” dinamikus fényszabályzó technológiát, amely a képek világosságához igazítja azok megvilágítását így optimalizálva a sötét jelenetek feketeszintjeit és megtartva a világosak eredeti fényességét. A vetítő akár az 50.000:1 (Full On/Off) kontrasztarányt is elérheti, fejlett lámpa technológiájával pedig akár 2000 ANSI lumen fényáramot is képes előállítani. Mindez az egychipes teljes 1080p HD felbontású DMD képmodulátorral dinamikus és éles, tiszta képet ígér.

Acer_H5900.jpg
A H9500 által vetített kép színpontosságát a gyártó többféle technológiája garantálja. A színárnyalatok természetesebb és kiegyensúlyozottabb reprodukálása a „ColorBoost II+” elnevezésű technológiának köszönhető, ami optimalizált 6-szegmenses színtárcsát, nagyteljesítményű képfeldolgozó processzort és korszerű lámpát kínál. Az „eView Management” segítségével a színfényesség fokozható és adaptálható automatikusan a megjelenített tartalomhoz.

Hogy a vetítővel előállított kép színei hosszabb használati idő után se változzanak az Acer projektorok kihasználják a „ColorSafe II” DLP technológiát és a gyártó egyedülálló, az optikai komponenseket érintő, szín-kompenzációs technológiáját. A falszín kompenzációs funkciónak köszönhetően pedig a projektor még színes felületre is viszonylag pontos képet vetíthet.

A H9500 rendelkezik a gyártó TRUE MOTION technológiájával, ami MEMC (mozgásbecslő-mozgáskompenzáló) eljárással új képkockákat előállítva és beillesztve többszörözi meg a képfrissítést így javítva a gyors mozgású jelenetek képtisztaságát illetve csökkenti a mozgáselmosódást. A H9500 True 24p funkciója révén képes a másodpercenként 24 képkockás1080p felbontású (1080/24p) videojel formátum kadenciahelyes megjelenítésére, vagyis ugyanazt a látványélményt nyújtani, mint amit a moziban nézett film.

A vetítő a korszerű nagyfelbontású digitális forrásokhoz két HDMI bemeneten keresztül csatlakozhat. A vízszintes és függőleges képeltolást biztosító lencsemozgatásnak köszönhetően a H9500 rugalmasan és egyszerűen helyezhető el. A 2500 órás átlagos lámpaélettartam mellett a vetítő üzemeltetési költségeit és energiafelhasználását további technológiák alkalmazásával lehet csökkenteni.

Az Acer H9500 vetítő Nagy-Britanniában 1.700 fontért (kb. 505.000 Ft) kapható, mely ár már tartalmazza a 20% forgalmi adót, és 5 év illetve a lámpára 1 év üzemóra korlátozás nélkül jótállást.

Kapcsolódó linkek:

Acer H5360BD: megújult 3D vetítő kedvező áron
Acer H5360: egy újabb 3D Ready házi-mozi vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .