Színesebb GENELEC hangsugárzók

1. Oldal

A neves Finn gyártó szakítva az eddigi hagyománnyal a konzervatív fekete mellé mostantól további három színnel gazdagította HT sorozatú hangsugárzói választékát. A GENELEC nevéhez méltóan az erősítő panelen is módosított.
cedia2003.jpg
Az eddigi története során a legnagyobb és legtöbb látogatót vonzó idei CEDIA kiállítás a GENELEC számára is rendkívüli sikert és érdeklődést hozott. A szépszámú érdeklődő előjegyzés alapján tekinthette és hallgathatta meg a gyártó házi-mozi hangsugárzóinak széles választékát köztük HTS61531 mélysugárzót, melyet idén az Electronic House magazin az év termékévé választott.
GENELEC HT sorozat
A HT206B69, HT208B70 és HT210B71 aktív hangsugárzók erősítő paneljét érintő módosítások nem tűnnek annyira lényegesnek, de az igényes „távvezérelt” házi-mozi rendszerekben elengedhetetlen a hangsugárzók ki-bekapcsolását is vezérelni.

amp_panel.jpg
Erre szolgál a hátlapi csatlakozósor, melynek egyik csatlakozó párjára 12V-os kapcsolójel adható, a másik pedig egy relé vagy kapcsoló záró érintkezőjével vezérelhető. A távvezérlés fenti módja egy ugyancsak új, dip switch kapcsolósoron engedélyezhető (REMOTE CTR) csakúgy, mint a bemeneti jelre automatikusan történő bekapcsolás (AUTOSTART) funkció, a bekapcsoltságot jelző LED (POWER LED) és az utóbbi működési módja, mely sárgán világítva jelzi a készenléti üzemet és pirossal a túlvezérlést, vagy csak a készenléti (STANDBY LED) állapotot jelezze.

A HT20568, mely eddig is kapható volt fehér, fekete, szürke és ezüst változatban, most a fenti HT sorozatú hangsugárzók színválasztéka is bővült. A fényes fekete mellett már világos nyírfa, cseresznyefa és sötét cseresznyefa borítással is rendelhetőek.

finish_color copy.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .