BenQ W1100: új 1080p felbontású DLP házi-mozi vetítő

1. Oldal

A BenQ új megfizethető árú DLP házi-mozi vetítője a W1100 teljes HD felbontású képet biztosít, de elődjénél magasabb kontrasztarányt, jobb optikát, pontosabb színvisszaadást és még SRS WOW HD™ hangélmény fokozást is kínál.
A BenQ W1100 elődjéhez a megújított W1000+ vetítőhöz hasonlóan az olcsóbb, idehaza bruttó 300.000 Ft alatt megvásárolható teljes HD felbontású házi-mozi projektorok közé sorolható. Blu-ray 3D lemezek vetítésére nem alkalmas és lencse eltolást sem kínál ezen az áron, de 4.500:1 (Full on/Full off) kontrasztaránya elismerésre méltó, és a „Normál” üzemmódban 2.000 ANSI lumen fényáram is jól használható, ha nagyobb méretű képet akarunk vetíteni, vagy van egy kis környezeti fény a szobában.

BenQ_W1100.jpg
A W1100 1,5-szeres nagyításátfogású, teljes HD felbontásra optimalizált lencséje 12 lencsetagból áll, amely a képek tökéletes élességét, tisztaságát és színhelyességét ígéri. Az utóbbit garantálja az is, hogy az egychipes DMD képmodulátort egy négyszeres sebességgel forgó hatszegmenses RGBRGB színkeréken keresztül világítja meg a 230W-os lámpa fénye. A vetítő 10 bites kép- és színfeldolgozása finom árnyalatokat biztosít, BrilliantColor™ színprocesszor technológia működik benne, és 3D színhőmérséklet beállításra valamint válaszható gamma korrekcióra is van lehetőség.

BenQ_W1100_csatik.jpg
A vetítő két HDMI, komponens video, (YUV), S-Video, kompozit video, valamint PC analóg RGB képjel bemeneteket, analóg sztereo hangjel bemeneteket (2xRCA, Jack), valamint PC monitor analóg RGB és audio Jack kimeneteket, RS 232, USB vezérlő csatlakozókat és egy 12V-os indítójel kimenetet kínál. A beépített 2x10W-os hangszóró a HDMI vagy analóg audio bemeneteke érkező hangot szólaltatja meg, méghozzá az alkalmazott SRS WOW HD™ hangjavító eljárásnak köszönhetően – a gyártó állítás aszerint – megnövelt dinamikával, szélesebb hangképpel, tisztább magas hangokkal és mélyebb basszusokkal, természetesebb hangzást biztosítva. Hasznos funkció, hogy a vetítő biztonságosan lehűti magát tápellátását nélkül is.

A BenQ W1100 Európában már most, de rövidesen várhatóan idehaza is kapható.

Kapcsolódó link:

BenQ: megújuló W1000+ és W600+ házi-mozi vetítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .