Denon DHT-S216H: új hangprojektor virtuális 3D térhangzással

Az új és megfizethető Denon DHT-S216H DTS Virtual:X virtuális térhangzást kínál, egyszerűen csatlakoztatható és használható a film, a játék, a TV és a zene hangjának megszólaltatásához.


Ha karácsonyra nem is, de rövidesen kapható lesz a Denon új DHT-S216H kompakt mindent egyben hangprojektora, ami HDMI audió retúrcsatornán (ARC) át vagy optikai kábellel csatlakoztatható TV-hez, és DTS Virtual:X technológiával külön hátsó és magassági hangsugárzók nélkül is 3D térhangzást tud előállítani.

A DHT-S216H csupán 6 cm magas kialakításával a legtöbb TV elé elhelyezhető anélkül, hogy eltakarná a képernyőt, vagy elzárná az infravörös távérzékelőt, és persze falra is felszerelhető.

Karcsúsága ellenére a Denon két 7,6 centis lefelé irányított mélysugárzót, két ovális középtartományú hangszórót és két 2,5 centis nagyfrekvenciás sugárzót épít a hangprojektorba, amihez persze külső mélynyomó is csatlakoztatható, és kiváló a Denon mérnökei által hangolt hangzást ígér zenéhez és filmekhez egyaránt.

A DHT-S216H a sokcsatornás térhangzás élményéhez képes Dolby Digital és DTS dekódolásra, és három hangmód – Film, Zene vagy Éjszakai mód – használható a hangzás kívánt célú beállításához. A pontosabb és nyitottabb hang érdekében a „Pure” módot aktiválva kikapcsolnak a térhang processzálás és a hangmódok EQ beállításai.

A Denon beépíti a „Dialogue Enhancer” funkciót is, amely 3 különböző móddal javítja a párbeszéd érthetőségét, és amivel a teljes hangerő módosítása nélkül is felhangosítható a párbeszéd.

A DHT-S216H a forráskészülékekhez – mint például egy játékkonzol vagy Blu-ray lejátszó – 4K UHD HDMI bemenetet vagy optikai bemenettel biztosít. Van egy HDMI kimenet, ami tudja az audió retúrcsatornát (Audio Return Channel), így a TV saját vagy az ahhoz csatlakoztatott bármely forrás hangjele továbbítható a hangprojektorra. A HDMI 2.0 csatlakozás támogatja a 4K/60 Hz videojelet és a HDCP 2.2 tartalomvédelmet. A HDMI CEC révén a TV távirányítóval is zavartalan a vezérlés.

A DHT-S216H okostelefonnal, táblagéppel vagy laptoppal Bluetooth kapcsolaton párosítva zene és más audio tartalmak vezeték nélküli adatfolyamát is képes megszólaltatni.

A Denon DHT-S216H jövő január közepétől lesz kapható, és egyelőre csak azt tudni, hogy Európában 219 € (kb. 106.000 Ft.) lesz az ajánlott fogyasztói ára.

A Denon DHT-S216H főbb jellemzői:
  • Alacsony profilú és falra szerelhető: 6 cm magasságával a DHT-S216H szinte bárhová elfér, és nem takarja el a TV alját.
  • Teljes mélynyomó: a komplett hangszóró-elrendezéssel és a beépített lefelé irányított mélysugárzókkal egy hangprojektortól elvárt kiváló hangminőséget nyújt külön mélynyomó nélkül.
  • Denon Dialogue Enhancer: javítja az összetett hangsávú filmek és tévéműsorok párbeszédeinek érthetőségét.
  • Három előre beállított EQ hangmód: filmekhez, zenehallgatáshoz és éjszakai hallgatáshoz optimalizált EQ hangmódok.
  • DTS Virtual: X: magával ragadó surround technológia, mely kivételes és élethű térhangzást szimulál további hangsugárzók nélkül.
  • Dolby Digital/DTS dekódolás a Blu-ray lemezek, a konzoljátékok és a TV streaming alkalmazások térhangzásának élvezetéhez.
  • Vezeték-nélküli zene streaming Bluetooth kapcsolaton: gyorsan és könnyen szólaltatható meg a kedvenc zeneszám a Bluetooth-os okoseszközről
  • 4K UHD jelet továbbító HDMI kimenet ARC-vel: hang az egy HDMI kábellel csatlakozó TV-ből.
  • 4K UHD jelet fogadó HDMI, optikai digitális audió és AUX analóg audió (3,5 mm Mini Jack) bemenetek
  • Subwoofer (RCA) kimenet: külső mélynyomóhoz

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .