DivX: az első minősített HDTV-ket a Panasonic gyártja

1. Oldal

Az első DivX minősítésű HDTV-k a Panasonic európai piacra szánt új VIERA Z1, V10 és G15 sorozatú készülékei, melyek így közvetlenül képesek lejátszani a DivX tartalmakat a képernyőjükön.
DivX_logo.jpgA Panasonic VIERA Z1, V10 és G15 sorozatok kilenc modellje már a NeoPDP elnevezésű plazmapaneleket tartalmazzák, melyek jobb képminőséget, nagyobb fényhatásfokot és vékonyabb készüléket biztosítanak. Az új VIERA modellek a VIERA CAST online tartalomszolgáltatásokhoz való hozzáférést is tartalmazzák.

A DivX videók támogatásával a vásárlók könnyedén játszhatják le az ilyen tartalmaikat az SD/SDHC memóriakártya nyíláson át közvetlen a VIERA HDTV-n. A felhasználók több mint hat óra minőségi DivX videót tárolhat egy 4GB-os médiakártyán. A DivX tartalmak közvetlenül egy hálózati DLNA szerverről, bitfolyam formájában is áttölthetőek, rendkívül egyszerűvé téve a fogyasztók számára kedvenc videóik PC könyvtárából való lejátszását a TV-n.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: 2,5 centi vastag vezeték-nélküli plazma TV a CES-en
DivX: három Pioneer Blu-ray lejátszó is megkapta a minősítést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .