Felfújható kerti házi-mozi

1. Oldal

Mára már szinte minden kertmozi bezárt, de jönnek a nyári esték, és itt a saját pázsitunkon vagy medencénk partján percek alatt felállítható vetítővászon.
Az amerikai Sima terméke a felfújható házi-mozi készlet, arra a zseniális felismerésre alapszik, hogy nyáron az emberek szívesen néznék kedvenc TV műsorukat vagy filmjüket kint a szabadban. Ráadásul sokan talán nem is tudnának otthonukban egy nagy vetítőfelületet felállítani, de kertjükben megtehetik ezt.

kerti_hazi-mozi.jpg
A vízhatlan, 16:9-es képarányú, 2,44 vagy 3,66 méteres képátlójú PVC képernyőt, hasonló anyagú felfújható keret kifeszíti ki, amit a mellékelt elektromos pumpával 4-5 perc alatt lehet levegővel megtölteni.

Fontos, hogy a képernyő hátulról és elölről is megvetíthető, az utóbbi esetben egy sötétítő ernyőt kell mögé kifeszíteni. Amennyiben a képernyőt egy teljesen lesötétített szoba nyitott ablaka elé állítjuk, és a szoba mélyéről egy nagyobb fényerejű projektorral hátulról vetítetjük meg, kellő árnyékolás mellett még világosban is élvezhető képet kaphatunk.

A felfújt képernyő hevederekkel függeszthető, vagy az ugyancsak levegővel töltött beállítható talpakon állva a földhöz rögzíthető.

A gyártó opcionális aktív hangsugárzókat is ajánl a készlethez, mely a kisebbik képméretben hangsugárzók nélkül 1.000 USD-be (kb. 210.000 Ft) kerül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .