FIFA+: applikáció már minden jelentős okos TV platformon

Az élő és archivált meccseket, összefoglalókat, interjúkat és még sok mást kínáló FIFA+ a TV-s applikáció mellett öt ingyenes streaming TV-s csatornaplatformon is elérhető.


A FIFA női labdarúgó VB alkalmával a szövetség közleményben jelentette be, hogy a FIFA+ streamingszolgáltatás elérhetősége jelentősen bővült. Miután a TV-s applikáció 2022 közepén megjelent a Hisense VIDAA platformján, majd 2022 végén Android TV és Google TV alatt is, az alkalmazás most már megtalálható a Samsung Tizen, az LG webOS és az Amazon Fire platformokon is, és már csak az Apple tvOS nélkülözi.

FIFA+ applikáció Samsung-Tizen-TV

Ezenkívül a FIFA+ már hozzáférhető öt új úgynevezett FAST (Free Ad-Supported Streaming TV), azaz ingyenes reklámokkal-támogatott streaming TV csatornaplatformon is. Ezek a Samsung TV Plus, az LG Channels, a VIDAA Channels, a The Roku Channel és a Rakuten TV.

A FIFA+ applikáció révén egyes országokban élő meccsek is nézhetőek az archivált tartalmakon kívül. Például a 2023-as női VB élő közvetítése 50 országban érhető el, köztük Brazíliában, Japánban és Hollandiában.

Charlotte Burr, a FIFA stratégiai, digitális és a FIFA+ ügyeiért felelős igazgatója nyilatkozata szerint: „Célunk, hogy összekapcsoljuk a szurkolókat a világ minden sarkából, és páratlan hozzáférést biztosítsunk számukra a sportághoz, amelyet szeretnek. Ez a bővítés jelentős lépés e vízió megvalósítása és a gyönyörű játék mindenkihez való eljuttatása felé. Minden újításunk a játék fejlesztésében gyökerezik, és szeretnénk köszönetet mondani az összes CTV és FAST platformok támogatását, hogy ezt lehetővé teszik. A FIFA elkötelezett amellett, hogy a digitális platformok segítségével mindenki számára befogadó és magával ragadó futballélményt teremtsen.”

A szervezet szerint a 2022-es katari foci VB során a FIFA+ applikációját több mint 211 millió egyedi felhasználó nyitotta meg, a mérkőzések összefoglalóit pedig 190 millióan tekintették meg.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .