Figueras moziszékek Magyarországon

1. Oldal

A spanyolországi Figueras cég 75 éve fejleszt, tervez és gyárt saját megfogalmazása szerint „ültetési megoldásokat”.


A megfogalmazás nem véletlen, hiszen ülőalkalmatosságnak szinte bármi megfelel, de azt már kevesen gondolják végig, hogy hányféle egyéb szempont létezik, amitől az ülve végzett tevékenység nem csak biztonságosabban, kényelmesebben, megbízhatóbban, de jobb odafigyeléssel is végezhető.

Figueras_Sony_dubbing_theatre-small.jpg
A Figueras mottója a „többet tudni kevesebbről” arra utal, hogy a cég nem foglakozik mással, csak stadionok, koncerttermek, színházak, előadótermek, konferenciatermek, mozik és várótermek „ültetési megoldásaival”, de azokról szinte mindent tud. Az eddig eladott sok millió szék és a 135 különböző országot átfogó referencialista már csak attól lehet még érdekesebb, hogy mennyi világhírű építész működött közre az egyéni megjelenésű modellek kifejlesztésében.

Megaseat_200px.JPGAz egyik legnagyobb piacot a mozik jelentik. A Figueras 25 éve egyedülálló technológiával („integral form”) gyártott moziszékei széles választékot jelentenek az egyszerű megjelenésű megoldásoktól a legmagasabb igényű „VIP” és házi-mozi ülésekig. A termékek szövet- vagy bőrkárpittal, számos színben rendelhetőek, fejtámlával, kartámasszal, pohártartóval, dönthető háttámlával, sorolható vagy önálló, mobil vagy fix kivitelben. Ami közös a különböző modellekben, az a figyelem fenntartásához szükséges ergonómia, a hosszan tartó komfort, a strapabíró kivitel (fém váz műanyag formaöntvényben, fém rugók és keret szivacsba integráltan), nehezen éghető kárpit, moduláris felépítés.

A Figueras Megaseat házi-mozikba és mozikba ajánlott modelljeit az ACF Budapest 2006 kiállításon mutatja be a cég magyarországi képviselője, az Acreon Kft..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .