Harman Kardon Cinespecial 29: házi-mozi csomag új külsővel

1. Oldal

A Harman Kardon Cinespecial 29 csomag egy felsőkategóriás DVD 29 DVD lejátszót és egy nagyteljesítményű AVR 350 AV vevőerősítőt tartalmaz. A készülékek új formaterve legalább olyan vonzó, mint amilyen korszerűek technológiailag.
A Harman Kardon AVR 350 7.1 csatornás AV vevőerősítő a gyártótól megszokott magas minőségű alkatrészekből épül, köztük a Cirrus Logic CS49510 DSP, a a 192kHz/24-bites D/A konverterek. Műszaki megoldásai között ott a kifinomult mélyhang-menedzselés és a Lexicon által kidolgozott legendás Logic 7 térhangzás emuláló algoritmus. Természetesen az erősítő gyors és nagyáramú (±35 amper) végfokozatai is meghatározóak a valósághű hangzás eléállítása szempontjából.

A erősítő két 1.2a verziójú HDMI bemenete akár 1080p felbontású videojeleket is képes továbbítani, a hozzá tartozó audiojelek feldolgozása mellett. A Faroudja DCDi technológia lehetővé teszi az analóg S-Video vagy kompozit videojelek 720p nagyfelbontásra felskálázását és progresszív képfrissítésre alakítását a HDMI kimeneten.

A bevált EzSet/EQ™ automatikus kalibráló rendszert és a kép- és hangjelet szinkronizáló hangkésleltetést is tartalmazza az erősítő.

Az iPod audio-, videolejátszást és az erősítőhöz mellékelt távirányítóval történő kezelést szolgálja a „The Bridge” elnevezésű interfész, melyhez egy dokkoló egység csatlakoztatható.

CINESPECIAL 29.JPG
Az AVR 350 a többszobás hangellátáshoz is mindennel rendelkezik. A hátsó surround végfokozatok 2. zóna erősítőként való konfigurálása mellett hang küldhető egy másik szobába az „A-BUS Ready” rendszeren keresztül. Ehhez nem is kell más, mint egy Cat5 kábeles összeköttetés a vevőerősítő és a szomszéd szobában elhelyezett, AB 1/AB modulokkal rendelkező integrált erősítő. Az ABH 4 és/vagy az ABH 4000 jelű A-BUS hub használatával a hangok kedvező olcsón juttathatóak el további helyiségekbe.

Az ultravékony DVD 29 DVD lejátszó az összes video- és audioformátum (DivX, MP3, WMA) mellett a DVD-Audio lemezeket is le tudja játszani. HDMI kimenetén át a beépített videó felskálázó jóvoltából 720p vagy 1080i formátumú jelet is képes produkálni. Progresszív képfrissítésre a szokványos soronkénti alakítás helyett pixelenkénti feldolgozást alkalmaznak a DVD 29-ben a lehető legtökéletesebb képminőség érdekében. A lejátszó minőségi sokcsatornás hanglejátszást kínál analóg audiokimenetein keresztül.

A Harman Kardon Cinespecial 29 házi-mozi csomag várhatóan már idén ősszel kapható lesz, ajánlott európai kiskereskedelmi ára 1.299 euró (kb. 330.000 Ft).

Kapcsolódó link:

Harman Kardon: három új AV vevőerősítő alapmodell HDMI csatlakoztatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .