Hisense: jön az új megfizethetőbb 4K „lézer TV”

A Hisense, a 2018-as FIFA Labdarúgó VB hivatalos szponzoraként Pekingben bemutatta új L5 lézer TV-jét, ami egy frontvetítőt és egy 203 cm (80 hüvelyk) képátlójú környezeti fényt kivédő vetítőfelületet kombinál elérhető áron.


Az IFA 2016 majd a CES 2017 kiállításokon bemutatott Hisense 4K Ultra HD Smart Laser TV tavaly óta az USA-ban már kapható 9.999 $ (kb. 2,7 millió Ft) áron, de Európában még nem került piacra.

A Hisense bejelentette új 203 centis (80 hüvelykes) L5 lézer TV-jét, ami kiküszöböli az eddigi ilyen készülékek két hátrányát, a nem eléggé világos képet és az extravagáns árat.

Az L5 lézer TV 400 nit (cd/m²) csúcsfényességet ígér a dán DNP által egyedileg az ultrarövid vetítési távolságú projektoregységhez gyártott nagy fénynyereségű, a környezeti fényt kivédő merev képernyőn. A Hisense szerint ezzel tiszta kép jeleníthető meg még világos környezetben is, behúzott függönyök vagy leeresztett a redőnyök nélkül is. Mivel a kép egy fényforrás visszaverő fényéből áll elő, az nem kápráztatja a szemet, így a 203 centis képernyő kényelmesen nézhető akár 3 méter távolságból.

Az új lézer TV 19.999 jüanos (kb. 840.000 Ft) árával harmadannyiba kerül, mint elődje,.

A Hisense L5 lézer TV megújult VIDAA AI, azaz mesterséges intelligenciát felhasználó okostévé rendszerrel rendelkezik, és Kínában már a foci VB idején kapható lesz.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Európában kapható lesz-e, és ha igen mikor.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .