Hisense: még idén OLED TV is lesz a kínai márka kínálatában

A Hisense OLED TV-vel készül megjelenni az Ausztrál és a Brit piacon még az év első felében, mert meg akar felelni a vevői igényeknek.


A Hisense európai piacra bejelentett új prémium TV-i között nincs OLED technológiájú, de a kínai márka ausztrál képviselete OLED TV-t jelentett be a CES alkalmával.

A Hisense első OLED TV-je 4K felbontású és támogatja majd a HDR képmegjelenítést is, de egyéb részletek nem ismertek vele kapcsolatban, azon kívül, hogy „rövidesen megjelenik” 2018-ban.

Andre Iannuzzi a Hisense Ausztrália marketing vezetője nyilatkozata szerint: „A Hisense a legmodernebb technológiákat igyekszik nyújtani ügyfeleinek, és az OLED bevezetése TV választékunkba újabb példa arra, hogyan reagálunk a fogyasztói igényekre a két vezető technológia választási lehetőségét kínálva.”

Mindez csak azért meglepő, mert a Samsunggal és a TCL-el együtt a Hisense is alapító tagja a QLED szövetségnek, melynek tagjai – ha kimondatlanul is – az OLED technológia versenytársaként határozták meg magukat, és eddig nem álltak be az LG Display OLED paneljeiből TV-t építők egyre bővülő sorába.

A Hisense első OLED TV-je Ausztrálián kívül állítólag Nagy-Britanniában is kapható lesz.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .