InFocus vegyesvállalat egy kínai szórakoztatóelektronikai gyártóval

1. Oldal

Infocus_TCL.jpg
A kínai piac meghódítása és kedvezőbb gyártási költség elérése érdekében a digitális vetítőtechnológiát előállító InFocus és a kínai multimédiás szórakoztatóelektronikát gyártó TCL Corp., vegyesvállalatot hoz létre hátulról vetítős TV-kben (HVTV) és frontvetítőkben alkalmazható vetítőegységek fejlesztésére és gyártására.

A South Mountain technology (SMT) névre keresztelt vegyesvállalat, mint eredeti berendezésgyártó (OEM) vetítési megoldásokat fog előállítani és eladni anyavállalatainak és más márkáknak, mind a kínai mind a szélesebb globális piac számára.

A két cég 10-10 millió dollárt fog befektetni a közös vállalkozásba, melyhez egy kínai székhelyű gyártási kutatás-fejlesztő és egy az USA-ban és Norvégiában működő K+F leányvállalat is tartozik majd.

A TCL Corp.,-nak már van egy vegyesvállalata a TV gyártó Thomson-al és azt tervezi, hogy az ebben InFocus segédlettel kifejlesztett HVTV vetítőegységet az SMT fogja gyártani.

A tervek szerint az SMT 2005 második negyedévében kezdi meg HVTV vetítőegységek szállítását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .