Túl az ötmillió eladott DLP rendszeren

1. Oldal

DLP-LOGO_200.jpg
A Texas Instruments (TI) bejelentése szerint a leszállított DLP alrendszerek – melyek a DMD mikrotükrös képmodulátorból és az ezt meghajtó további elektronikai elemekből állnak – száma elérte az ötmilliót és ez a alkalmazó termékek iránti növekvő keresletet jelzi.

Az 1996 és 2001 között eltelt öt évben szállították az első egymillió DLP egységet és valamivel kevesebb mint további két év alatt értékesítették a második egymilliót. A hárommilliomodik leszállított DLP alrendszer bejelentésére 2004 márciusában került sor, és csak nyolc hónapnak kellett eltelnie, hogy további 2 milliót vegyen fel az egyre bővülő piac.DLP_tükrök_200.jpgA DLP technológia előnyeit, a vele előállítható vetített kép hosszú távon is stabil, mély, gazdag színeit, kiváló kontrasztarányát, rendkívüli élességét, konvergencia hibától való mentességét és a gyorsmozgások késés nélküli visszaadását tehát egyre több készülékgyártó értékeli. Ezek a cégek a folyamatos innováció és differenciálódás révén egyre nagyobb lendületet adnak a DLP-re alapuló projektorok és hátulról vetítős TV-k (HDTV) eladásának. A DLP-s vetítők eladásainak két éve tartó folyamatos növekedése mára 40%-os világpiaci részesedést eredményezett, a termékkör bővülése révén pedig ma már 75 HDTV modell kapható a piacon. A digitális mozikban a vetítők 100%-ában a DLP Cinema technológiáját építik.

Kapcsolódó linkek
™ sikeresen fejlődik”>A DLP sikeresen fejlődik
A Texas Instruments is „belehúz” a DLP-vel
Milyen lesz a jövő képe?
Digitális mozivetítők versenyben
A DLP technológia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .