Itt a Yamaha 2004-es univerzális DVD lejátszója

1. Oldal

A Yamaha DVD-S1500 új videó és audió technológiákat vet be a kiemelkedő szolgáltatások és minőség érdekében és alkalmas mind DVD-Audio, mind Super Audio CD lemezek lejátszására.
A DVD-Video, a sokcsatornás DVD-Audio és Super Audio CD lemezek mellett a Yamaha DVD-S1500 lejátssza az Audio CD, VCD, SVCD és a multisession JPEG és MP3 formátumokat. Ugyancsak elboldogul a megfelelően lezárt DVD+R/RW, DVD-R/RW és CD-R/RW lemezekre írt műsorokkal is.

Yamaha DVD-S1500

A DVD-S1500 DVD lejátszó képminőségét alapvetően a benne alkalmazott PAL/NTSC progresszív képfrissítési eljárás határozza meg. Ez pedig az igen elismert Faroudja DCDi jelfeldolgozó technológia, mely sima, egyenletes képet és fűrészfogaktól mentes átlós képéleket garantál. A 12-bites/108MHz-es videó D/A konverzió is hozzájárul a magas képminőséghez.

A megfelelő hangminőségről a 192kHz/24-bites audió D/A átalakítók gondoskodnak, mely mintavételi frekvenciára a hagyományos CD-ket is „felmintavételezi” a DVD-S1500.

Yamaha DVD-S1500 csatlakozók

A csatlakozók tekintetében minden középkategóriás lejátszóra jellemző kimenet megtalálható a hátlapon: sztereó és 5.1-csatornás analóg, koaxiális és optikai digitális audiokimenetek, SCART (RGB), komponens, S-VIDEO és kompozit videokimenetek.

A könnyű kezelhetőséget grafikus felhasználói kezelőfelület segíti. A készülék kiviteli minőségét pedig az aranyozott csatlakozók és az alumínium előlap jelzik.

Yamaha DVD-S1500 napokon belül kapható lesz, és árát a forgalmazó 139.900 Ft fogyasztói áron állapította meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .