Új Sanyo LCD projektorok: PLV-Z3 és PLV-Z1X

1. Oldal

A Sanyo szeptember végére ígéri két új LCD házi-mozi vetítőjének bemutatását, melyek továbbra is megfizethető árkategória meghatározó darabjai lehetnek.
Először a PLV-Z21449-őt váltja majd fel a PLV-Z3. Egyelőre kevés hivatalosan megerősített információ tudható az új projektorról, úgyhogy az alábbi műszaki paraméterek még megerősítésre várnak. A vetítőt feltehetően ugyanazokkal az 1280×720 felbontású HDTV LCD panelekkel látják el, mint az elődöt, fényereje is változatlan marad (800 ANSI Lumen), de a kép kontrasztarányán némileg javítanak (1400:1), amit nyilván támogat a motoros írisz.

Sanyo PLV-Z3

A PLV-Z3 képminőségéről már 10-bites jelfeldolgozás és egy un. 3D-AUCC (Automatic Uniformity Correction Controller) rendszer gondoskodik. A vetítő szolgáltatásait gazdagítja továbbra is kézi lencsemozgatás (Lens Shift) mellett az ezután motoros képnagyítás (zoom) és fókusz. A csatlakozókat tekintve a legnagyobb változás, hogy a DVI helyét HDMI veszi át amit két komponens és egy-egy S-Video és kompozit videobemenet tesz teljessé.

A Sanyo PLV-Z3 csatlakozói kepalairas=A Sanyo PLV-Z3 csatlakozói

A későbbiekben lép színre a PLV-Z1+ a PLV-Z1283 utóda, amiről egyelőre semmit nem tudni, de nyilván többet fog tudni az előd modellnél.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .