Itt az UEFA.tv ingyenes streaming szolgáltatás

Elindult az UEFA.tv ingyenes streaming szolgáltatás, amin az európai futball 60 évnyi archív felvételei és ezeken alapuló eredeti műsorok valamint a nem kiemelt tornák mérkőzéseinek élő közvetítései nézhetőek.


Az UEFA korábbi terveinek megfelelően bemutatta új ingyenes streaming platformját az UEFA.tv-t, ami különböző élő és kívánság szerinti európai labdarúgó videotartalmakhoz kíván nagyobb hozzáférést biztosítani, de egyelőre nem készül versenyezni a hagyományos műsorszolgáltató TV hálózatokkal.

Az UEFA.tv a megjelent közlemény szerint: „60 év európai futball archívumán alapuló eredeti műsorokat kínál majd. Valamint otthona lesz az ifjúsági, női és futsal UEFA versenyeknek ezek széleskörű élő közvetítését kínálva fontos piacokon.” A szolgáltatás videotartalmai regisztrációhoz kötve ingyen nézhetőek, az élő UEFA meccsek pedig akkor, ha azoknak nincs jogtulajdonosa ott, ahol a néző lakik.

Az UEFA.tv a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és más tornák támogatására is szolgál „háttéranyagokat, interjúkat és további tartalmak széles skáláját kínálva.”

Az UEFA a nemzeti bajnokságok részvételét is várja, és a német Bundesliga az első, mely el is elfogadta a meghívást. Az UEFA.tv kínál majd „hétfői összefoglalót a hétvégi meccsekről Bundesliga Special néven”, valamint „korábbi top Bundesliga meccsek és német csapatok részvételével lezajlott felejthetetlen UEFA Bajnokok Ligája mérkőzések archív felvételeit” is.

Ez az UEFA első lépése annak érdekében, hogy közvetlenebbül kontrollálhassa a maga által szervezett tornák közvetítését, nézőkhöz való eljuttatását. A szervezet eddig a TV-s műsorszolgáltatókkal együttműködve továbbította a Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzéseit. Nem nehéz elképzelni, hogy idővel az UEFA streaming szolgáltatását prémium elemmel egészíti ki, mint tette azt például a Forma 1, amikor elindította az F1 TV streaming szolgáltatást.

Az UEFA.tv elérhető a www.uefa.tv weboldalon, valamint iOS és Android mobilalkalmazásokkal is, de Smart TV platformokon futó alkalmazásokkal jelenleg még nem. Az AirPlay és a Chromecast azonban úgy tűnik támogatott.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .