JBL Northridge E

1. Oldal

A szeptemberi CEDIA kiállításon mutatta be a JBL új Northridge E hangsugárzóit, melyek mind külsejükben mind műszaki tartalmukat tekintve megújultak, s ezzel még jobb megszólalást ígérnek.
Az idén Indianapolis adott otthont az amerikai házi-mozi szakmában fontos CEDIA (Custom Electronic Design & Installation Association) kiállításának. A JBL a rendezvény jelentőségéhez méltóan számos újdonságot mutatott be a házi-mozi rendszereket installáló cégeknek és a fogyasztóknak. Ezek között szerepelt két rendkívüli, kompromisszumok nélküli hangsugárzó, a K2 S9800 és az SK2-1000 az ezekből is építkező egyedi felépítésű Synthesis high-end házi-mozi rendszer, a Performance sorozatú hangsugárzók.

Ugyancsak itt mutatták be és már nálunk is kaphatóak a Northridge E sorozat hangsugárzói. A már eddig is elismerést szerzett Northridge sorozat megújult E jelzésű darabjai még jobb hangzásbeli pontosságot ígérnek a hallgatók számára és kategóriájukban ár/teljesítményt tekintve is új mércét állítanak fel. A professzionális stúdiókban alkalmazott technológiák alkalmazásával a JBL a Northridge E sorozatban igyekszik a megszólalási teljesítmény az érték és a design legjobb kombinációját elérni.

JBL Northridge Esorozat  kepalairas=JBL Northridge Esorozat 12 új modell
A JBL Northridge E sorozat 12 modellből áll: egy egyedi kinézetű, falra, polcra helyezhető sugárzóból (E101688); három kompakt polcra/állványra tehető hangsugárzóból (E201680, E301681, E501682); négy toronysugárzóból (E601693, E801694, E901695, E1001687); két dedikált centersugárzóból (EC251689, EC351690); és két aktív mélysugárzóból (E150P1691, E250P1692).

A Northridge E hangsugárzókba továbbfejlesztett titán-réteg dóm „tweeter”-eket és PolyPlas mély- és középhangszórókat építenek. A konzisztensebb és csiszoltabb hangminőséget szolgáló szigorúbb specifikációt pontosabb gyártás és minőség-ellenőrzés biztosítja. A belső rezonancia és a kabinet „hangszínezésének” minimalizálására a dobozokat is áttervezték, a javított hangtisztaság és hangfelbontás érdekében a levegőmozgás és a hangszórók által előállított energia maximalizálását figyelembe véve.

Az átrajzolt vonalakkal és hangszórórácsokkal a modellek elegánsabb megjelenése is szempont volt a Northridge E sorozat újratervezésekor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .