JVC: bezár a Magyarországi Fióktelep

1. Oldal

A bécsi székhelyű JVC International (Europe) GmbH a folyamatos forgalomcsökkenésre és a veszteséges működésre hivatkozva 2010. július 31-el megszűnteti itteni képviseletét, a Magyarországi Fióktelepet.
JVC_le.jpgA JVC International (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelep több mint 8 évig forgalmazta és képviselte a neves japán márka termékeit hazánkban. Sok más japán szórakoztatóelektronikai gyártóhoz hasonlóan azonban a JVC is nehezen állja a versenyt, és bizonyos termékeket tekintve kiszorulóban van a piacról. Nemrég jelentette be a cég, hogy beszünteti az LCD televíziók és más képernyők forgalmazását . Nem meglepő tehát a lépés, főleg hogy a hazai szórakoztatóelektronikai piac jelenleg amúgy is pang.

A JVC termékek forgalmazását a továbbiakban a Westprodukt Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. látja el. A szervízellátását a JVC International (Europe) GmbH és a jelenlegi szervizek közötti szerződése biztosítja, e vonatkozásban változás nem várható, a szervízhálózat zavartalan működése továbbra is garantált.

Kapcsolódó link:

Eltűnnek az európai piacról a JVC LCD TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .