Kapható a Cyberlink PowerDVD Ultra PC-s HD-DVD és Blu-ray lejátszó

1. Oldal

A Cyberlink PowerDVD Ultra HD-DVD és Blu-ray lejátszó szoftver 99 dollárért illetve euróért már le is tölthető.


PowerDVD_Ultra.JPGMíg a versenytárs Intervideo WinDVD 8 HD kiegészítésre még mindig várni kell, a Cyberlink PowerDVD Ultra már futtaható a megfelelő hardverrel rendelkező PC-ken. Ez a PC minimum kétmagos processzorral, 512MB RAM-al, 256MB RAM-ot tartalmazó videokártyával, a digitális DVI, HDMI csatlakozáshoz HDCP kompatibilitással, és természetesen egy HD DVD vagy Blu-ray lemezolvasó meghajtóval kell rendelkezniük. A szoftver egyébként támogatja az Xbox 360 HD-DVD meghajtó használatát is.


A szoftver a HD videók optimális lejátszását az NVIDIA PureVideo, ATI Avivo és Intel Clear Video technológiákkal felvértezett, a MPEG4-AVC (H.264), WMV-HD (VC-1) és HD MPEG-2 hardvergyorsítást kínáló videokártyákkal valósítja meg. Támogatja az új generációs lemezek olyan lehetőségeit, mint a kép-a-képben, a hálózati kapcsolódás, a BD-Java és iHD interaktivitás, a könyvjelző és fejlett lemez-navigációs funkciók. A nagyfelbontású hangok közül kezeli a Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD és DTS-HD formátumokat, s 6.1-csatornás hanggal biztosít kompatibilitást a házi-mozi hangrendszerekkel, de a csatornaszám akár 8-ra is bővülhet.

Természetesen más lemezformátumok (DVD-Video, DVD-Audio, DVD+VR, DVD-VR DVD-RAM/-R/-RW lemezen, DivX Pro, Mini-DVD) mellett támogatott az egy- illetve kétrétegű HD-DVD és Blu-ray Disc lejátszás is.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .