LG és Bang & Olufsen: partnerként kínált „Micro LED” képernyő és hangsugárzók

A partnerek együtt kínálják az LG a MAGNIT 4K 345 centis (136”) Micro LED képernyőt és a Bang & Olufsen luxuselektronikai márka Beolab 90 adaptív hangsugárzóit.


A Samsung már kínálja 226 centis (89”)  Micro LED „ultra-prémium” TV-jét és egy éve már 300.000 dollárért (kb. 105 millió Ft) megvehető az LG MAGNIT 345 centis (136”) Micro LED képernyő is. Az egyes képpontokat alkotó LED-ek kisebb moduljaiból összeállított képernyőket a szakmai közösség inkább mini LED-nek tekinti, nem pedig a nagyobb pixelsűrűségű Micro LED-nek.

LG-Magnit-Beolab_90

Az LG Electronics és a Bang & Olufsen által közösen bejelentett együttműködés az LG MAGNIT óriásképernyő és a Bang & Olufsen (B&O) csúcs hangsugárzók, a Beolab 90 kombinációját harangozza be. A 345 cm (136 hüvelyk) képátlójú 4K UHD (3.840 x 2.160 képpont) felbontású 120 Hz képfrissítési frekvenciájú képernyő csúcsfényessége akár 2.000 nit (cd/m2) is lehet.

„A Beolab 90 egy álló hangsugárzó, ami a térhez és a reprodukált audió típushoz adaptálja kimenetét. A Bang & Olufsen Beolab 90 hangsugárzónként 8.200 watt teljesítményével, 18 prémium hangszórójával, 14 csatornás 300 wattos ICE teljesítményerősítőjével és 4 csatornás 1.000 wattos D-osztályú Heliox erősítőjével oly módon kelti életre a zenét és a film hangsávját, ahogyan arra kevés hangsugárzó képes” – áll a sajtóközleményben.

LG-Magnet-Beolab90-Lifestyle

Az LG már korábban is utalt rá, hogy ezt a képernyőt a B&O üzletekben értékesítik majd. A bejelentés újdonsága, hogy a képernyőhöz csomagban egy pár Beolab 90 hangsugárzó társul, és ez valamint az LG MAGNIT is vezérelhetőek a B&O távirányítójával. Árat nem hoztak nyilvánosságra, de arra ne számítunk, hogy a csomag olcsóbb lenne, tekintve, hogy a Beolab 90 párban 120.000 dollárba (kb. 42 millió forint) kerül.

Nem véletlen tehát, hogy az LG MAGNIT a Bang & Olufsen Beolab 90 párosítást jelenleg csak az LG Business Innovation Centerben Dubajban, az Egyesült Arab Emírségekben, valamint a szaúd-arábiai Rijádban található Bang & Olufsen üzletben lehet megtekinteni.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .