LG: Koreában és az USA-ban már kapható a frontvetítő lézer TV

1. Oldal

A CES 2013 kiállításon még LG HECTO lézer TV néven bemutatott készülék és a hozzá tartozó 2,5 méter képátlójú vetítőfelület Koreában 9 millió won az Egyesült Államokba 8.999 dollárért vásárolható meg.


Az LG HECTO lézer TV igazi meglepetés volt, amikor az év elején a CES 2013 kiállításon bemutatkozott. A többek között digitális TV tunert, Smart TV valamint WiDi és Wi-Fi direct (Miracast) funkciókat, továbbá hangsugárzókat tartalmazó, lézer fényforrású, kis vetítési távolságú projektorból és egy 254 cm átlójú fekete vetítőfelületből álló rendszerről akkor minden megtudható információt megírtam.

Azóta már az is ismertté vált, hogy a készülék által előállított teljes 1080p HD felbontású kép 150 cd/m² felületi fényességű, ami 2,6-szerese a mozikban vetített kép előírásszerű fényességének. Ez azt jelenti, hogy a készülék képe elég élénk még megvilágított helyiségben is.

LG_Cinema_Beam_TV.jpg
Korábban Koreában áprilistól pedig már az Egyesült Államokban is kapható az LG lézer TV, méghozzá elég borsos 9 millió won (kb. 1,9 millió Ft) illetve 8.999 dollár (kb. 2,1 millió Ft) áron.

Az LG a készülék egyedi lehetőségei miatt úgy hiszi, hogy az tökéletesen alkalmas például sportkocsmákba, éttermekbe és hasonló kereskedelmi célokra, vagy egy high-end házi-moziban.

Kapcsolódó link:

LG HECTO lézer TV: frontvetítővel és fekete vetítővászonnal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .