LG: megújult a Magic Remote mozgásérzékelős távirányító

1. Oldal

Az LG Electronics a CES 2013 kiállításon mutatja be CINEMA 3D Smart TV-i Magic Remote mozgásérzékelős távirányítójának legújabb, formájában is áttervezett verzióját, tökéletesített hangfelismeréssel és hangvezérléssel.
Az LG 2012-es CINEMA 3D Smart TV-k használati élménye szempontjából fontos szerepet tölt be a hozzájuk mellékelt mozgásérzékelős „Magic Remote” távirányító, amely hanggal, kézmozdulatokkal, rámutatással és a rajta lévő görgő használatával képes vezérelni a TV funkcióit.

LG_Magic Remote.jpg
Az új Magic Remote távirányító elsősorban a hangvezérlési technológia finomításának köszönhetően a televízió hangutasításokkal történő egyszerűbb és hatékonyabb vezérlését teszi lehetővé. A természetes beszédfelismeréssel (Natural Language Recognition) könnyebben, normál hanghordozással adhatunk ki hangutasításokat. Többé nem kell szünetet tartani a parancs és a cím között, elég, ha kimondjuk, hogy „Játszd le a Gangnam Style videót” és az új Magic Remote távirányító megérti, amit mondunk.

Az egész házimozi-rendszer univerzális távvezérlője lehet az új Magic Remote, amely a TV mellett számos szórakoztatóelektronikai készülék, így a set-top box, a hangprojektor és a Blu-ray lejátszó elérését és kontrolját is lehetővé teszi. A kézbe természetesen illeszkedő távirányító rámutatási funkciójával kiválóan használható mozgáson alapuló videojátékokhoz. Az eszköz közepén található görgővel fel-, legörgethetünk weboldalakon, a kicsinyítés és a nagyítás pedig olyan alkalmazások esetében hasznos, mint például egy térkép. Megfelelő kézmozdulatokkal a sűrűn használt menük és a gyakori műveletek érhetőek illetve végezhetőek el gyorsan. Elég például a megfelelő számot a levegőben leírni és a készülék a kedvenc csatornánkra vált.

A Magic Remote távirányító két változata közül a prémiumkategóriás CINEMA 3D Smart TV modellekhez mellékelt gombjai LED háttérvilágítással rendelkeznek, így sötétben is jól használhatóak, a kompaktabb kialakítás pedig még könnyebb, kényelmesebb fogást eredményez.

Kapcsolódó linkek:

LG: fuso TV a Smart TV-ken
LG: bemutatkoztak a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .