LG: fuso TV a Smart TV-ken

1. Oldal

Az LG Smart TV-in is elérhetővé válnak a magyar fejlesztésű fuso TV alkalmazáson keresztül számos magyar tartalomszolgáltató filmjei, tévéműsorai, zenéi és online hírei személyre szabható módon.

Hamarosan az LG Smart TV alkalmazások között is ott lesz a csak hazánkban elérhető fuso TV, amely többek között népszerű tévés sorozatokat, műsorokat, filmeket és más ingyenes internetes tartalmakat kínál. Az alkalmazással akár nagyfelbontásban érhetőek el például a TV2, vagy a Viasat adásai és több mint 30 tartalomszolgáltató műsorai. Ezen felül több száz ingyenes és hamarosan mintegy 1000 fizetős film válik elérhetővé a szolgáltatás révén. Az alkalmazás naponta frissülő kínálatában több mint 1,5 millió online tartalom, és mintegy 100 ezer órányi videó szerepel. A fuso TV online zenehallgatást valamint népszerű internetes híroldalak böngészését is lehetővé teszi. A rendszer képes rögzíteni a felhasználó médiafogyasztási szokásait és ez alapján ajánl videókat, zenéket és híreket.

Fuso_TV2.jpg
A fuso TV-vel tovább bővül a tévé képernyőjéhez igazított szolgáltatások köre, amelyek között már ott az Origo, a PORT.hu, az MTVA (archívum) és a sztereoszkóp tartalmakat nyújtó 3D World, vagy az LG Múzeum alkalmazás is, amivel Európa legnevesebb múzeumaiban és galériáiban tehetünk virtuális sétát. A LG Game World néven, okos TV-ről elérhető játékportált is indított.

A 2012-es LG Smart TV-ken várhatóan még az idén elérhetővé válik a fuso TV alkalmazás, a 2011-es modellek frissítése pedig előreláthatólag jövő év elején történik meg.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: fuso TV alkalmazás a Smart TV-ken
Sony: sokórányi ingyenes tartalom a fuso tévé szolgáltatással
LG 3D World: 3D tartalmak CINEMA 3D Smart TV-ken
LG: bemutatkoztak a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .