LG SK10Y: új Dolby Atmos soundbar hangprojektor a CES 2018-on

Az LG a CES 2018-on új audiotermékeket mutat be már a Meridian Audio technológiáival, köztük az SK10Y 5.1.2 csatornás Dolby Atmos hangprojektor/mélynyomó készletet, valamint Bluetooth és hangfelismerő okos hangszórót továbbá hangsugárzókat partizáshoz.


Az új LG SK10Y soundbar 550W teljesítményével és 5.1.2 csatornás Dolby Atmos támogatással reprodukálja a háromdimenziós hangtérben megszólaló hangobjektumokat. Ehhez az SK10Y több hangszóróval rendelkezik, köztük egy pár mennyezetre irányítottal, melyek hangereje külön állítható, hogy a belmagasságának megfelelően legyen optimalizálható a hang.

Az LG és a Meridian Audio partnerségének köszönhetően az SK10Y már tartalmazza az utóbbi a „Bass and Space” és „Height Elevation ” technológiáit. Az előbbi gazdag, kompromisszummentes hangot nyújt a hallgatónak üljön az bárhol is, az utóbbi a soundbar fölé emeli a hangot további tisztaságot adva a beszédhangnak és zenének.

Az LG SK10Y kompatibilis a kiváló minőségű veszteségmentes hangfájlokkal, és a 40 kHz-es lejátszás mellett 24 bit/192 Hz-es felkonvertálási funkciót is kínálva növeli a normál hangfájlok minőségét.

Az SK10Y modern megjelenésével és keskeny profiljával jól illeszkedik a TV-k alá. A hangprojektorba beépített Chromecast támogatással más intelligens eszközöket vezérelhet. Az „OK Google” felszólítással kérhetjük kedvenc zeneszámunk lejátszását online streaming szolgáltatásunkról.

Az LG a kiállításon bemutatja új hordozható PK szériájú Bluetooth és nagy teljesítményű parti hangsugárzóit. Las Vegasban mutatkozik be a márka első prémium okos AI audioterméke, a ThinQ hangszóró is beépített Google Assistant funkcióval, ami személyre szabott hangfelismeréssel vezéreli a márka okos háztartási készülékeit. A ThinQ a nagy felbontású veszteségmentes tömörítésű audiofájlokat is lejátssza.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .