LG és Meridian Audio partnerség igényes audiomegoldásokért

Az LG Electronics (LG) és a Meridian Audio által ma bejelentett partnerség deklarált célja, hogy világszerte több fogyasztóhoz jusson el a magas minőségű és teljesítményű audió, de még nem tudni milyen konkrét termékeket hoz a jövőbeli projekt.


A partneri együttműködéshez az LG innovatív szórakoztatóelektronikai gyártóként, a Meridian Audio pedig magas szintű hangtechnológiájával és úttörő megközelítésű egyedülálló audió megoldásaival járul hozzá.

A partnerség keretében az LG audiotermékeinek, köztük úgynevezett „soundbar” hangrendszerek és vezeték-nélküli hangsugárzók kifejlesztésében működik együtt a két cég.

A negyven éve alapított Meridian a nagy teljesítményű, a magas hűségű hang úttörőjeként az audioipar meghatározó szereplője különösen a digitális jelfeldolgozás (DSP) és a pszichoakusztika terén. A Meridian fontos szerepet játszott olyan forradalmian új hangtechnológiák fejlesztésében és elterjedésében, mint a Hi-Res Audio, az MQA (Master Quality Authenticated) és megalkotója a világ első digitális aktív hangsugárzójának. A Meridian szakértelme új mércét állított az autóipar számára a világ első autóba épített 3D surround térhangrendszerével 2012-ben.

A kiadott sajtóközleményben a két cég illetékesei örömmel üdvözlik a partneri együttműködést, melytől az LG azt várja, hogy a jövőben még versenyképesebb audiotermékeket kínálhat majd, a Meridian pedig abban bízik, hogy technológia innovációi szélesebb vásárlói körhöz juthatnak majd el. Az LG lépését az is magyarázhatja, hogy legnagyobb konkurense a Samsung nemrég felvásárolta a HARMAN International-t, s vele együtt az audioipar olyan neves márkáit, mint a JBL, a Harman/Kardon, a Mark Levinson, az AKG, a Lexicon, az Infinity és a Revel.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .