LG: új firmware javít az OLED TV-k HDR kép fényerő-ingadozásán

Az LG C8, E8, G8 és W8 OLED TV-k új 04.10.15 verziójú firmware-frissítése gyorsítja a HDR képek fényességbeállását, megszüntetve a korábbi késleltetésből adódó fényerő-ingadozást.


Az új 04.10.15 verziójú firmware verzió az LG 2018 OLED TV-i közül az α (Alfa) 9 processzorral szerelt C8, E8, G8 és W8 szériájú modellek HDR tartalmak megjelenítése során fellépő képfényességi rendellenességét javítja ki a „HDR fénysűrűséggörbe megváltoztatásával”. A hibajelenség abban áll, hogy amikor egy jelenetben az átlagos képfényesség-szint (APL) magasból gyorsan alacsonyra vált és viszont, akkor elmaradás volt tapasztalható a teljes fényesség-beállásban, a fényerő késleltetett csökkenésének illetőleg növekedésének hatását keltve, ami zavaró az élesebb szemű nézők számára.

Az új 04.10.15 verziójú firmware letölthető fájlja december 3. óta elérhető a márka hazai terméktámogató weboldalain is, és elindult azok online frissítése is azokon a készülékeken, amelyeken ez engedélyezve van.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .