LG: webOS 2.0 funkciókkal frissülnek a 2014-es Smart TV-k

1. Oldal

Mikor az LG Smart TV-k új webOS 2.0 platformját bemutatták még arról volt szó, hogy az csak a 2015-ös készülékekben lesz elérhető, de a gyártó meggondolta magát és néhány új funkció a 2014-es modellekbe is átkerül egy frissítéssel.

A januári CES 2015-ön bemutatott új webOS 2.0 platformmal az LG komoly zavart okozott a korábbi webOS platformmal rendelkező készüléktulajdonosok körében, akik úgy gondolták, hogy TV-ik később megkapják frissítésként az új platformot. A cég később azt mondta, hogy a „2.0” nem a szoftverre, hanem az új televíziók nagyobb teljesítményű hardverére utal, és minden alkalmazás továbbra is működik a 2014-es TV-ken.

LG_webOS_2nulla_1.jpg
Az LG most azt kommunikálja, hogy a 2014-es okos TV-k egy olyan szoftverfrissítést kapnak, ami optimalizálja azok webOS platformját, így annak kezelőfelülete jobban reagál majd. A frissítéssel például a jelenleg csak a 2015-ös TV-ken megtalálható és a kedvenc TV csatornákat listázó „MyChannels” is megjelenik a 2014-es modelleken, és megújul a beállítások menü, mert lesznek közvetlenül elérhető gyors beállítások és bemenet kiválasztó.

Az LG szoftverfrissítése még az idén megjelenik majd, és ingyenes lesz az összes érintett készüléktulajdonos számára.

Kapcsolódó linkek:

LG: 2015-ös Blu-ray lejátszók vezeték-nélküli audióval
LG: a 2015-ös 4K Ultra HD TV-k jellemzői
LG webOS 2.0: új, intuitívabb Smart TV platform a CES 2015-ön
LG: webOS az új Smart TV-k platformja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .