Logitech Harmony Touch: új érintőképernyős távirányító

1. Oldal

A Logitech új univerzális távirányítójának gombjaival és 6,1 centis érintőképernyőjével illetve az utóbbi funkcióinak különböző működési módokhoz testreszabott programozásával a teljes házi-mozi rendszer vezérelhető.


Egyre több az okostelefonokon és táblagépeken futtaható távirányító alkalmazás. A Logitech Harmony Link is egy ilyen univerzális megoldás, de a gyártó a jó öreg hagyományos univerzális távirányítót is megújította.

Logitech_Harmony_Touch.jpg
A Logitech Harmony Touch a gyártó első távirányítója, aminek 6,1 centis érintőképernyőjén a felhasználó ugyanúgy görgetheti és húzogathatja az ikonokat, mint egy okostelefonon.

Az érintőképernyőn megjelenő funkciók, ikonok a felhasználó igényeire szabhatóak. Például a kábeltévé vagy műholdas műsorszolgáltató csatornakínálatából történő kiválasztásához nem kell többé emlékezni a csatorna számára, vagy hosszasan böngészni a műsorkalauzt, mert az érintőképernyőn akár 50 kedvenc TV állomás ikonja jeleníthető meg és rendezhető a kívánt sorrendbe.

A többi Logitech Harmony távirányítóhoz hasonlóan a Harmony Touch is képes mikro parancsokat felállítva tevékenységalapú vezérlésre. Ez azt jelenti, hogy csak ki kell választani a kívánt tevékenységet – például „TV nézés”, vagy „Zenehallgatás” – és a Harmony Touch be- és összekapcsolja a megfelelő készülékeket. Eszközként a Harmony Touch több mint 5.000 márka 225.000-nél is több szórakoztatóelektronikai készülékkel kompatibilis, és ezek közül egyszerre 15-öt képes infravörös jellel vezérelni.

Az ergonómiailag kifogástalan formatervű Harmony Touch a gombok háttérvilágítása miatt sötétben is jól használható. Az univerzális távirányító nem éppen olcsó (Európában 180 euróért, idehaza 55.000 Ft körül kínálják), de az árban benne van az akkumulátoros eszközt töltő dokkoló is.

Kapcsolódó link:

Logitech Harmony Link: okostelefonból univerzális távirányító

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .