MGM+: az Amazon új streaming szolgáltatása az USA-ban

Az MGM filmstúdió felvásárlását követően az Amazon korábbi EPIX streaming platformját átnevezve elindította az MGM+ szolgáltatást, de csak az USA-ban.


Tavaly némi versenyhatósági huzavona után az MGM filmstúdiót felvásárolta az Amazon, és január 15-el eddigi EPIX streaming platformját MGM+ néven indította újra. Ez a harmadik Amazon streaming videoszolgáltatás a Prime Video és a reklámokkal támogatott Freevee mellett. Az új márkanevű, prémium lineáris streaming szolgáltatás eredeti sorozatok és dokumentumsorozatok valamint a legújabb filmpremierek és klasszikus filmes franchise alkotások széles skáláját kínálja majd az USA-ban.

MGM+ Amazon

Az Amazon erről szóló sajtóbejelentésében Michael Wright, az MGM+ vezetője úgy fogalmaz: „Ez egy új kezdet szolgáltatásunk számára, mivel január 15-én bemutatjuk a nézőknek az MGM+-t és annak megkülönböztetett márkaígéretét. Az MGM+ ikonikus és szeretett stúdióhagyományán filmszerűen, kifinomultan kínál majd magával ragadó történetmesélést, amit a közönség szeret.”

Az MGM+ applikáció kompatibilis az Android TV, a Google TV, az Apple TV, a Fire TV, a Roku TV platformokkal a Chromecast és a mobileszközökkel, valamint a webes böngészőkkel. Az MGM+ csatornaként is elérhető az Apple TV app alkalmazáson. Google TV-integrációt is kínál.

A katalógusban olyan címek szerepelnek, mint a Top Gun: Maverick a James Bond filmek, köztük a No Time to Die (007 Nincs idő meghalni), a Rocky, a The Silence of the Lambs (A bárányok hallgatnak), a Platoon (A szakasz), a Robocop (Robotzsaru) és a The Magnificent Seven (A hét mesterlövész).

A fenti filmek és az MGM+ által kínált eredeti sorozatok, mint a Godfather of Harlem hazánkban más streaming szolgáltatóknál nézhetőek meg.

Az mindenesetre elgondolkodtató, hogy az Amazon nem tervezi a teljes MGM filmkatalógust elérhetővé tenni Prime Video szolgáltatásán, legalábbis az USA-ban.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .