MGM+ International: újraindult streamingszolgáltatás Európában

MGM+ International néven indult újra az Amazon Lionsgate tartalmaival bővített streamingszolgáltatása Európa öt országában.


Miután az MGM filmstúdiót felvásárolta, majd januárban az EPIX átnevezésével elindult az MGM+ az USA-ban, az Amazon bejelentette, hogy öt európai országban MGM+ International néven indítja újra az MGM filmeket kínáló streamingszolgáltatását.

MGM+ International

A Variety által is közölt bejelentés szerint „stratégiai tartalmi megállapodás” jött létre a Lionsgate stúdióval „egy prémium filmekből és tévésorozatokból álló jelentős csomagról” a váltás támogatására. „E megállapodás értelmében az MGM+ International fogja streamelni a Lionsgate és a Starz vezető premier sorozatait Németországban, Ausztriában, Olaszországban, Spanyolországban és Hollandiában, így az előfizetők még több sikeres tévésorozatot és filmet érhetnek el jelenlegi előfizetésükhöz képest többletköltség nélkül” – áll a közleményben. Az április 7-én indult szolgáltatás havi előfizetési díja 3,99 € (kb. 1.500 Ft), és a Prime Video csatornák részeként érhető el.

Az eddig a Prime Video csatornán át csatlakozó Lionsgate+ előfizetők mostantól az újraindult streamingszolgáltatást vehetik igénybe helyette.

A Lionsgate tartalmi megállapodásával az MGM+ International lesz az otthona olyan népszerű Lionsgate és Starz sorozatoknak, mint a Power franchise, a Black Sails (Fekete vitorlák), a Black Mafia Family, a Mad Men – Reklámőrültek és a Nashville News.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a streamingszolgáltatás hazánkban is elérhető lesz-e, és ha igen, mikor.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .