Microsoft: az Xbox 360 HD-DVD külső egység működik

1. Oldal

Az Electronic Entertainment Expo (E3) kiállításon már bemutatott Xbox 360 HD-DVD egységet most a los angelesi DVD Forum résztvevői láthatták működés közben.
XBox360_HD-DVD.jpgA Microsoft vezető programmenedzsere Kevin Collins demonstrálta a Xbox 360 HD-DVD egység működését, mely elmondása szerint a következő ünnepi vásárlási szezonban kerül az üzletekbe.

A készülék az Operaház fantomja című filmet játszotta, és a demonstrátor megmutatta a navigáció és az interaktív lehetőségek menüit is. Az utóbbiak a film lejátszása közben is előhívhatóak.

„Az összes audió és videó feldolgozás az Xbox-ban zajlik,” mondta el Collins és jelezte, hogy a felmérések szerint az Xbox tulajdonosok többsége már rendelkezik nagyfelbontású képmegjelenítővel. A meghajtó egység mindent biztosít számukra a HD-DVD filmek nézéséhez.

Az, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a külső Xbox 360 HD-DVD egység még nem tudni, de Collins szavai szerint „ez lesz a legolcsóbb HD-DVD lejátszó a piacon, azon vásárlók számára, akik már rendelkeznek Xbox 360 konzollal”. Majd hozzátette: „Ez megadja a választás lehetőségét a vásárlóknak, és költségeiket alacsonyan tartja”. Collins ezzel nyilvánvalóan arra utalt, hogy a nagy vetélytárs Sony PlayStation 3 majdani vásárlóinak nem lesz lehetőségük a választásra, mert abba a Blu-ray Disc meghajtót beépítik.

Kapcsolódó linkek:

Microsoft: bemutatták az Xbox 360 HD-DVD egységét
Sony: a PlayStation 3 november 17-től lesz kapható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .