Microsoft: jön az Xbox 360 Slim és a Kinect vezérlőrendszer

1. Oldal

Az E3 2010 kiállításon bejelentett Xbox 360 Slim állítólag halk, mint a suttogás és július 16-tól Európában is kapható lesz, a Kinect névre átkeresztelt gesztus- és hangérzékelő vezérlőrendszer viszont csak novemberben kerül piacra.
Az E3 2010 sajtókonferenciáján bejelentett új és némileg kisebb Xbox 360 Slim fényes fekete házában egy 250GB-os merevlemez meghajtót található, ami egy zárható oldalrekeszen át ki is vehető. Az új konzolba 802.11n Wi-Fi-t építenek és van öt USB portja, HDMI továbbá digitális optikai audiokimenete.

Xbox_360_Slim.jpg
A csöndes Xbox 360 Slim az USA-ban már 299 dollárért kapható, de az amazon.de webáruházon is megjelent már 250 euró (kb. 70.000 Ft) áron.

Xbox_360_Kinect.jpg
A Microsoft által korábban „Protect Natal” néven emlegetett gesztus- és hangérzékelő vezérlőrendszer Kinect néven novemberben kerül piacra, de ára még nem ismert.

Az E3 bemutatóján az is kiderült, hogy a konzol egy teljesen új film és zenelejátszó interfészt kapott, ami stílusában hasonlít ahhoz, ami az XBMC média centre szoftverén működik.

Kapcsolódó linkek:

Rövidesen 1080p letölthető tartalmak az Xbox Live-on
Microsoft: új Xbox360 interfész és további Xbox Live letölthető tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .