Microsoft: új Xbox360 interfész és további Xbox Live letölthető tartalmak

1. Oldal

A videojátékok szakkiállításán, az E3-on a Microsoft Entertainment bemutatta az Xbox 360 platformjával kapcsolatos újdonságokat, melyek között az internetes letöltési lehetőségek jelentős bővülése is szerepel.
xbox360_letoltes.jpgA Microsoft nagyszabású bejelentésének lényege, hogy gyakorlatilag újraindítják az Xbox 360 platformot. A jelenlegi 20GB-os merevlemezzel rendelkező modell árát 50 dollárral 299 dollárra (kb. 43.500Ft) csökkentik és kifuttatják, hogy helyébe az új 60GB HDD-vel bíró verzió állhasson 349 dolláros (kb. 50.700Ft) áron. Az új modelleknek új, könnyebben használható 3D kezelőfelülete lesz még az ősz során. A frissítést játékok lemezeiről lehet majd letölteni.

Hónapok óta keringő pletykákat követően a Microsoft azt is bejelentette, hogy kizárólagos partneri kapcsolatba lép a Netflix-el, a világ legnagyobb online filmkölcsönző szolgáltatójával. Az együttműködés révén az Xbox 360 tulajdonosok elérhetik a Netflix tartalmak adatfolyamait az Xbox Live szolgáltatáson, mely szintén új kezelőfelületet kap. A filmek és tévésorozatok plusz költség nélkül azon Xbox Live Gold tagok számára lesznek elérhetőek, akik Netflix előfizetők is.

A Netflix több mint 10.000 filmet és TV epizódot tartalmazó műsortárával megduplázza az Xbox Live eddigi kínálatát.

A Microsoft azt is bejelentette, hogy az Universal és az NBC Universal programjaival együtt további 700 új filmmel bővíti a letölthető műsorok választékát. Az Xbox Live így már több mint 10.000 filmet és TV sorozatrészt nyújt a konzollal rendelkezők számára, és úgymond az elsőszámú HD filmletöltést kínáló szolgáltató is egyben.

Kapcsolódó linkek:

Microsoft: újabb cáfolat Blu-ray Disc meghajtós Xbox 360 ügyben
Microsoft: december 11-én indul az internetes videopiac Európában is
Microsoft: indul a HDTV és HD filmletöltés az Xbox 360 tulajdonosok számára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .