Mission: Impossible filmek 4K/HDR-ben Ultra HD Blu-ray lemezen és online

Mind az öt eddigi Mission: Impossible film újra-kiadásra kerül 4K/HDR képminőséggel Ultra HD Blu-ray lemezen és online tartalomszolgáltatóknál június 26-án, kapcsolódva az új, hatodik rész másnapi mozipremierjéhez.


A Paramount filmstúdió az elmúlt hónapokban igen szorgosan jelenteti meg korábbi sikerfilmjei, mint Ryan közlegény megmentése (Saving Private Ryan), A rettenthetetlen (Braveheart) és a Gladiátor, valamint a Forrest Gump és a Terminator: Genisys 4K/HDR változatait Ultra HD Blu-ray lemezen és az online filmterjesztő szolgáltatásokon.

Az újabb öt katalógusból elővett film a Mission: Impossible sorozat részei lesznek, vagyis az 1996-os Mission: Impossible, a 2000-es Mission: Impossible 2, a 2006-os Mission: Impossible 3, a 2011-es Mission: Impossible – Fantom protokoll (Mission: Impossible – Ghost Protocol) és a 2015-ös Mission: Impossible – Titkos nemzet (Mission: Impossible – Rogue Nation) lesznek. A Paramount megerősítette, hogy ezek sem csak Ultra HD Blu-ray lemezen kerülnek kiadásra, de online is elérhetők lesznek 4K/HDR képminőséggel június 26-tól.

Ezeket a filmeket többnyire még 35 mm-es filmszalagra vették fel, de nem világos, hogy mindegyik utómunkálatai és maszterelése natív 4K felbontásban készült-e el. A Titkos nemzet (Rogue Nation) egy kifejezetten házimozi céljára újrakevert Dolby Atmos hangsávot tartalmaz majd, míg a többi rész a korábbi Blu-ray kiadások hangjával jelenik meg.

A hatodik film a Mission: Impossible – Utóhatás. (Mission: Impossible – Fallout mozipremierje 2018. július 27-én lesz, és később jelenik meg az online szolgáltatóknál és lemezen.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .