NEC plazmák magasabb kontraszttal és fényerővel

1. Oldal

Az NEC három új XGA modell és az ugyancsak megújult VGA modell fényerején, kontrasztján és teljesítményfelvételén is javítottak, s így azok még nagyobb környezetei megvilágításban is remekül alkalmazhatóak.
A mostantól már nálunk is kapható új NEC plazmák közül három nagyfelbontású – a képátlóikat tekintve 107 centis 42XR32303, a 127 centis 50XR42304 és a 155 centis 61XR32305 – és egy VGA felbontású, a 107 cm képátlójú 42VR52302.

Az új plazmák jellemzője a kiemelkedő kontraszt és fényerő, valamint a 60 ezer üzemórányi élettartam, ami napi átlag 8 órás működés mellett akár 20 évig is garantált képminőséget jelent. A hét különböző bemenet mindenféle videó, DVD, PC és nagyfelbontású jel optimális digitális minőségű megjelenítését biztosítja, s ezen belül érdemes kiemelni a HDCP nagyfelbontású műsortartalmakat védő jelekkel kompatibilis DVI digitális bemenetet. A korábbi NEC plazmák színkorrigáló CCF (Capsulated Color Filter) technológiája ezekben a modellekben is eredményesen szűri ki a vörösből a narancsos árnyalatokat, az új 12-bites videojel feldolgozás (Gamma-12) pedig sokkal nagyobb árnyalatgazdagságot (alapszínenként 4096 szürkeárnyalatot, összesen több mint 68,7 milliárd színárnyalatot) biztosít. A két nagyobb modellben igen fejlett, külön-külön jelfeldolgozó utakkal rendelkező kép a képben funkció működik, ami a legkülönbözőbb osztott kép beállításokra ad módot.

plasma-range.jpg
A kiemelkedő technikát felvonultató plazmapaneleket sima ezüst keretbe foglaló készülékházak egyszerűek és esztétikusak, a 107 centis modellek ventillátor nélkül, a nagyobbak pedig ventillátorral is igen csendesek. A kép adott jelforráshoz optimális beállítása a könnyem kezelhető távirányítóval végezhető el, s az így elért lehető legjobb kép eltárolható és bármikor előhívható. A képernyő füstüveg állványra vagy falra szerelhető. Az összes modellhez külön rendelhető integrált TV vevő (tuner).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .