Netflix TUDUM: válogatás az eseményen bemutatott előzetesekből

A Netflix első TUDUM eseményének háromórás élő közvetítése során több mint 70 sorozatot és 28 filmet mutatott be. Ime, a legjobb előzetesek!


Akinek van kedve és ideje az megnézheti a poszt végén található több mint 3 órás videót a Netflix rajongóknak szánt „TUDUM” elnevezésű eseményről. (Maga a „TUDUM” egy a Netflix által használt hangra utaló szó.) A mostanra jelentős szórakoztatóipari céggé formálódott Netflix több mint 100 exkluzív filmet és sorozatot jelentett be az eseményen. Az alábbiakban ezek előzeteseiből válogattunk.

Netflix TUDUM

Stranger Things 4: a Netflix egyik első vitathatatlanul nagy sorozatsikerének immár negyedik évada egy kísértetházba küldi a barátokat. Egykor egy boldog család élt ott, amíg a „másik oldal” fel nem emésztette őket.

https://youtu.be/hgsUzL75Yjk

Vaják (The Witcher) 2: az azonos című játékon alapul első évad vegyes kritikákat kapott, de Geralt, Yennefer és Ciri vajákos világa mégis sikeres volt. Annyira sikeres, hogy nemcsak hogy van 2. évad, de lesz 3. is, sőt egy második anime játékfilm valamint egy új, a Vaják világában játszódó gyerek- és családi sorozat is készül.

Army of Thieves: hogyan lett Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer) a Zack Snyder által rendezett A halottak hadserege (Army of the Dead) című film kissé nyafogós tankrombolója? Az előzményfilm A tolvajok hadserege (Army of Thieves)” megadja a választ.

Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice): Az FBI legjobb profilozója, a világ legkeresettebb műkincstolvaja és a legnagyobb szélhámos, akit a világ látott. Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds főszereplésével készül az epikus krimi.

Tiger King 2: 2020-ban a Tiger King volt az egyik streaming szenzáció. Az önjelölt „Tigriskirály” Joe Exotic történetét dokumentáló film még Trump elnököt is megidézte, aki fontolóra vette a tervezett bérgyilkosság miatt 17,5 évet börtönben eltöltött Joe Exotic kegyelemi kérelmét. Most itt a második adag őrület és káosz.

Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) 2: a Netflix egyik legsikeresebb filmjének folytatása, amiben Tyler Rake (Chris Hemsworth) megpróbálja megmenteni azt, ami elveszettnek tűnt.

Cobra Kai – 4. évad: őrült ötletnek tűnt egy sorozat a Karate kölyökről az eredeti szereplőkkel, de bejött. A rajongók már most mohón várják a negyedik évadot.

Brigerton 2. évad: ismét számos új botrány a legszebb regényes öltözékeket viselő felsőbb körökben.

Money Heist 5. évad 2. rész: készülhetünk a búcsúra, a dráma utolsó epizódjára.

Inside job: a világot gyíkemberek és betépett parti-oroszlánok uralják? A „Deep State” összeesküvés-elméletek titokban tartásán fáradozó alkalmazottairól szóló animációs sorozat a nevetőizmainkat igyekszik próbára tenni.

Cowboy Bebop: a galaxis legveszélyesebb bűnözőit üldöző fejvadászok szedett-vedett csapatáról szóló népszerű, azonos című animációs sorozat élőszereplős adaptációja.

JEEN-YUSH: Hogyan lett az önjelölt zseni Kanye Westből az egyik legsikeresebb rapper? Ez derül ki a róla szóló két évtizeden át forgatott intim és leleplező portréfilmből, bemutatva az áttörést kereső kezdeti időket, valamint a globális márka és művész mai életét.

A Korona (The Crown): a királyi dráma 5. évadában őfelsége Erzsébet királynő fogadja önt.

Sandman: Az álmok fejedelme (The Sandman): Sosem csak egy álom: Neil Gaiman a DC számára készített, elismert képregényein alapuló régóta várt sötét fantazy sorozata.

Arcane: itt a Netflix és a Riot Games új animációs sorozatának vadonatúj előzetese, ami a League of Legends franchise globális jelenségét hozza el idén novemberben.

Vikings Valhalla: látványos, epikus viking szaga középpontjában a valaha élt leghíresebb vikingek legendás kalandjaival.

A több mint 3 órás TUDUM Netlfix rajongói esemény az alábbi videón nézhető végig.

https://youtu.be/lKgMA0MoY2Y

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .