Optoma: a kedvező áru ThemeScene HD65 már idehaza is kapható

1. Oldal

A röviddel ezelőtt a CES 2008-on bemutatott Optoma ThemeScene HD653724 HD-ready minősítésű DLP házi-mozi vetítő tehát megérkezett, és 220.000 Ft alatti fogyasztói árával várhatóan kelendő is lesz.
Az Optoma ThemeScene HD653724 kedvező ára mellett talán legfőbb erénye, hogy a benne alkalmazott „Optoma Colour Enhancement Technology™” elnevezésű színfeldolgozó eljárásnak köszönhetően nemcsak élénk és telített színek, de 1600 ANSI Lumen videoképre optimalizált fényerő előállítására is képes. Ez a fényesség már elegendő ahhoz is, hogy megfelelő vetítővásznat használva még megvilágított környezetben is élvezhető képet lehessen előállítani.

Optoma_HD65.jpg
A ThemeScene HD653724-ben egy DarkChip2 DLP képmodulátor állítja elő az 1280×720 pixel felbontású képet a 180W-os lámpa fényéből. A vetítőben alkalmazott „ImageAI™” dinamikus fényerőszabályzás révén 4000:1 kontrasztarányt produkál, és a 10 bites „TrueVivid™” képfeldolgozó és képjavító, valamint a „TrueVision™” váltott-sorosból progresszív képfrissítésre alakító technológia részletekben gazdag természetes képet ígér recézetlen élekkel.

Optoma_HD65_csatik.jpg
A mindössze 7,3 cm magas és 2 kg tömegű vetítő hátoldalán 1.3-as verziójú HDMI csatlakozó található, mely RGB vagy YCbCr színkomponensenként 10 bites felbontású videojelet is képes fogadni. Emellett kompozit, S-Video és komponens videobemenetek, valamint egy akár komponens, akár SCART RGB valamint UXGA felbontással kompatibilis PC VGA jelet is fogadó bemeneti csatlakozó is van. A vetítővászon leengedéséhez, vagy a függöny széthúzásához egy 12V-os indítójel kimenet is akad a vetítő hátulján.

Kapcsolódó linkek:

Optoma: két új 720p és egy 1080p házi-mozi vetítő egyelőre az USA-ban
Optoma: HD80 a megfizethető 1080p DLP vetítő
Optoma: itt az új 720p-s házi-mozi vetítő, a ThemeScene HD73
Optoma: megújuló HD81 és hozzá opcionális „Cinemascope” lencse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .