Optoma házi-mozi vetítőújdonság megfizethető áron

1. Oldal

Az Optoma H27 DLP vetítőt DVI bemenettel és 350.000 Ft alatti várható árával a nagyképernyős TV-k vetélytársának szánják.
H27-angled.jpg


A gyártó a H27-est egy könnyen hordozható, elhelyezhető/felszerelhető, kifinomult képbeállítással bíró, mégis egyszerűen kezelhető, csendes és az egy képmodulátor chipes DLP technológiából a lehető legjobb képminőséget kihozó, stílusos kis vetítőnek szánja. Egyedi a H27 háromlépcsős foto-katalizátoros titánium-dioxid szűrője, mely a por mellett a szagokat, baktériumokat és a rákkeltő szénhidrogén összetevőket is eltávolítja a vetítőn áthaladó hűtőlevegőből.H27-frontback.jpgA DVI (opcionális adapterrel HDMI) valamint komponens (a VGA csatlakozón keresztül adapterrel) bemenetein keresztül nagyfelbontású videojelekkel is kompatibilis H27 SCART RGB-t is elfogad szintén a VGA csatlakozón keresztül a mellékelt adapterrel, ami ráadásul a jóval olcsóbb VGA kábelen továbbítja a jelet akár 20 méter távolságba. Van persze kompozit és S-Video bemenet és egy RS232 csatlakozó is.

Az Optoma H27 854×480 pixel felbontású DarkChip2 DLP technológiája és 200 wattos UHP lámpája 2500:1 On/Off kontrasztaránt és 850 Lumen fényerőt produkál, mely egy átlagos 2,5 méter átlójú kép előállítására elegendő, és a 28 dB zaj sem mondható soknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .