Sony QUALIA Európában is

1. Oldal

A Sony Europe bejelentése szerint rövidesen az öreg kontinensen is forgalmazzák majd a gyártó QUALIA márkájának termékeit.
A latin „qualia” azaz minőség elnevezéssel illetett márka megalkotásával a gyártó célja az, hogy a fogyasztók számára az egyedi technológiájú tervezésű és funkcionalitású termékek jóvoltából emocionális értékeket teremtsen. A Sony csúcsmenedzsereinek szigorú jóváhagyásával megszülető termékek a kompromisszumok nélküli élenjáró mérnöki munka redményei.

QUALIA005.jpg
Elsőként májustól a QUALIA 004 (Lásd erről is szóló A nagyágyúk című cikkünket) teljes nagyfelbontású (1920×1080 pixel felbontású) SXRD házi-mozi vetítő kerül forgalomba Európában. Ezt követően megjelenik a többi termék is köztük QUALIA 005 televíziókészülék, melynek 1920×1080 pixel felbontású, 117 cm képátlójú LCD panelje mögött a Triluminous háromszínű (vörös, zöld és kék) LED háttér-világítás működik. Ennek szín és színmélység reprodukálása a szokványos LCD háttérvilágításnál 150%-al szélesebb színskála miatt minden eddiginél tökéletesebb. A képminőségről a ™„>WEGA Engine HDTM digitális képjel-feldolgozó, az ütős hangról az S-Master digitális erősítővel hajtott integrált hangsugárzók és a Digital Cinema Sound (DCS) hangrendszer gondoskodik. A QUALIA 005 csatlakoztatásához minden adott (HDMI, USB, VGA, i.LINK), természetesen van Memory Stick kártyanyílása is.

A QUALIA termékek megalkotásakor a végső kreativitásukat is korlátozások és kompromisszumok nélkül kiélő tervezők és mérnökök minden szabályt felrúgva, magasabb szinten újra feltalálhatták azokat, s ezzel nagyobb teljesítményű, új élményeket nyújtó, azaz más minőséget hozhattak létre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .