Panasonic: Netflix Kalibrált Mód az új OLED TV-kben

A Netflix és a Panasonic bejelentette, hogy az utóbbi új OLED TV-it „Netflix Kalibrált Mód” üzemmóddal látják el, mely a hollywoodi filmkészítők által is használt beállításokat kínál.


Az úgynevezett „Netflix Kalibrált Mód”, mint a filmkészítők elképzeléseinek és szándékának megfelelő képminőséget biztosító üzemmód a Sony BRAVIA MASTER szériájú TV-kben jelent meg először.

A Netflix és a Panasonic bejelentették, hogy az utóbbi új 2019-es OLED TV szériái, a GZ2000, GZ1500, GZ1000 és GZ950 rendelkeznek majd másodikként a speciális Netflix Kalibrált Móddal, mely lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanolyan beállításokat kapjanak, amelyeket a filmkészítők is használhatnak például a gyártás utómunkái során alkalmazott képernyőkön.

Az új üzemmód eléréséhez a beépített Netflix alkalmazást kell használniuk a fenti Panasonic TV-k tulajdonosainak. Az tehát nem működik, külső médialejátszó, játékkonzol vagy HDMI streaming eszköz használata esetén. A Netflix Kalibrált Mód a TV menüjéből aktiválható, és a készülék ezután automatikusan a filmesek tervezte megfelelő beállításokat veszi fel.

Arról egyelőre nem tudni, hogy más TV gyártók is ellátják készülékeiket a speciális üzemmóddal.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .